Sofabord med hjul

4 stk produkter
Kampanje
1349725(1).jpg

Et fleksibelt sofabord gjør hverdagen enklere. Et sofabord med hjul lar deg enkelt flytte det nærmere deg når du sitter i sofaen. Bord med hjul kan enkelt trilles bort når du skal støvsuge eller lufte teppet. Bordet kan også enkelt flyttes hvis du for eksempel ønsker mer plass foran TV-en. La deg inspirere av våre bord på hjul hvis du vurderer å skaffe et nytt sofabord eller kanskje ønsker å forandre det du allerede har.

Flytt salongbordet enkelt med et salongbord med hjul

Er det en risiko for at sofabordet med hjul blir ustabilt?

Med låsbare hjul blir bordene like stabile som vanlige sofabord. Du låser enkelt et par hjul når du har flyttet bordet, slik at det står stabilt. Andre modeller med mindre hjul er konstruert slik at de står stabilt selv med ulåste hjul.

Finnes det sofabord med diskrete hjul?

Mange av våre modeller av bord med hjul, både sidebord og sofabord, har små, diskrete hjul som gjør det mulig å trille bort bordet uten at hjulene er så iøynefallende i utseende. Vi har også bord med hjul som heller er en del av bordets karakter og som gir bordet sitt eget uttrykk. Det er smak og behag som styrer der.

Hva bør man tenke på hvis man har et sofabord på hjul?

Det er bra å kunne låse hjulene hvis du for eksempel har barn som leker rundt bordet. Du kan også velge et teppe som gjør det lettere å flytte på bordet. Tepper med lang lugg kan gjøre det vanskeligere å trille bort bordet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje