Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Skapsenger

50 stk produkter
Viser 24 av 50 produkter
1
...
3

På Trademax finner du et bredt utvalg av sengeskap i ulike størrelser, farger og design. Vi har både liggende og stående sengeskap i ulike mål, slik at du kan velge riktig modell for deg. Hos oss finner du også passende beslag til ditt sengeskap. Våre sengeskap er av høy kvalitet og god komfort, som lar deg sove godt. I tillegg oppbevarer du sengen din med stil i et sengeskap som blir like mye en vakker veggdekorasjon som en praktisk ekstraseng. Hos Trademax finner du prisgunstige sengeskap på nettet og i butikken!

Hvorfor skal jeg velge et sengeskap?

Hvilke fordeler finnes med et sengeskap?

Med et sengeskap sparer du plass i den lille boligen din. Kanskje trenger du et gjesterom, men har ikke det ekstra rommet. Da kan et sengeskap i et annet rom være en god løsning for å kunne lage et kombinert arbeids- og gjesterom, for eksempel.

Hvilke størrelser har Trademax på sengeskap?

På Trademax finner du sengeskap i mange ulike størrelser, fra enkeltseng til mindre dobbeltseng og dobbeltseng. Altså i sengemålene 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm og 180x200 cm. Du kan også velge mellom stående og liggende sengeskap.