Skapsenger

45 stk produkter
Kampanje
644930(3).jpg

På Trademax finner du et bredt utvalg av sengeskap i ulike størrelser, farger og design. Vi har både liggende og stående sengeskap i ulike mål for at du skal kunne velge rett modell for akkurat deg. Hos oss finner du også passende beslag til ditt sengeskap. Våre sengeskap er av høy kvalitet og har god komfort som lar deg sove ordentlig godt. Dessuten oppbevarer du din seng med stil i et sengeskap som blir en minst like vakker veggdekorasjon som en praktisk ekstraseng. Hos Trademax finner du prisgunstige sengeskap online!  

Hvorfor skal jeg velge et sengeskap?

Et sengeskap er den perfekte løsningen for rom som du vil kunne utnytte til noe annet, men som ved behov raskt kan bli omvandlet til et soverom. Kanskje har du en liten leilighet eller et rom der du behøver å bruke plassen i løpet av dagen for å deretter smidig kunne felle ut sengen på kvelden? Eller har du et gjesterom som du også vil kunne benytte som arbeidsrom, uten å ha en seng som tar opp plass? Da er et sengeskap løsningen du leter etter! 

Bygge sitt eget sengeskap?

Tenker du på å bygge et eget sengeskap? Lage en tegning, kjøpe materialer og snekre det sammen akkurat som du vil? Selvfølgelig kan man gjøre det, å få være kreativ og skape noe er alltid like morsomt. Men å bygge noe fra grunnen er både tidskrevende og tålmodighetsprøvende. Dessuten er det viktig at ditt sengeskap holder høy kvalitet og tilbyr god komfort for å kunne skjenke noen en god nattesøvn. Byggeprosjektet som i starten virket spennende kanskje viser seg å være mer jobb enn hva du hadde tenkt deg. Derfor har vi nøye valgt ut en mengde ulike sengeskap av høy kvalitet og med god komfort for at du skal kunne finne et sengeskap som passer akkurat deg og dine behov. Hvorfor gjøre det komplisert når du kan kjøpe et billig og flott sengeskap hos Trademax? Om du er hendig, så kan du bygge inn et ferdig sengeskap i veggen slik at du kan utnytte rommets flate maksimalt. Hos oss finner du sengeskap i hvitt tre og eik i både vertikalt og horisontalt i 90 cm, 120 cm og 140 cm. Bestill et sengeskap fra Trademax allerede i dag!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Sengemål
Antal liggeplasser (stk)
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje