categoryTopBlock

Divansofaer & U-sofaer med eller uten sjeselong

1 024sofaer med sjeselong & u-sofaer på salg
Sofaer
Cyber Monday
Populære filtreringer

I en sofa med divan slapper du av etter en lang dag på jobben eller hviler kroppen når du har fri. En sofa med divan føles litt ekstra luksuriøs, et sted der du kan strekke deg ut, slappe av og føle hvordan kreftene kommer tilbake. Det er akkurat hva du finner i en divansofa, skinn- eller stofftrukket. Hos oss på Trademax finner du et stort utvalg av moderne og klassiske U-sofaer, divansofaer og hjørnesofaer i mengder av ulike størrelser og farger. Her finnes billige divansofaer som dessuten holder høy kvalitet. 

En bekvem sofa med divan eller sjeselong

Din sofa skal være ett med ditt hjem. Pass på at den smelter sammen med den øvrige innredningen og gir et varmt og hyggelig inntrykk for både deg og dine gjester. Uansett om ditt hjem har et moderne eller klassisk uttrykk kan vi hjelpe deg med å bygge et miljø der du kan slappe av eller ta imot gjester. En divan gjør sofaen både behageligere og romsligere. Vi har samlet passende divansofaer, U-sofaer og hjørnesofaer i mange ulike størrelser og modeller som vi vet kommer til å passe ypperlig i ditt hjem.

Våre klassiske divansofaer er perfekte for familien eller for deg som bare vil strekke deg ordentlig ut. En Howardsofa har en høy gjenkjennelsesfaktor og passer utmerket i de fleste stuer eller TV-rom. Når du får uventet besøk kan du lett forvandle våre sovesofaer til en midlertidig og bekvem soveplass. Vi vil at du skal kunne føle deg bekvem i ditt eget hjem. Ta en titt på vårt sortiment for å finne en passende divansofa. Her finnes det modeller, farger, nyanser, størrelser og stoff i en salig blanding - alt for at du skal kunne skape et hjemmemiljø der du virkelig kan trives.

Psst! Du har vel ikke gått glipp av at vi har 10 års garanti på alle sofaer? Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Sitteplasser
Farge
Antall personer
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Cyber Monday
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Cyber Monday