Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 79 produkter
1
...
4

Har du vurdert å skaffe en ny sofa til stuen, vil du kanskje sette pris på å ha en 3-seters sofa med divan. Divaner var veldig populære før, men trenden har kommet tilbake. På en divan, eller sjeselong, kan man halvligge og se på TV. Det er god plass til å strekke ut bena, og det blir en virkelig komfortabel sofakrok.

Ordentlig plass for familien i en 3-seters sofa med divan

Hvordan ser en divan ut?

Det er en vanlig stoffsofa med rette linjer, hvor det er armlener på den ene siden og en divan på den andre siden med en solid sittedybde. I en 3-seters divan får man også plass til noen venner, så den fungerer som en vanlig sofa. Forskjellen er at du har et mer koselig møbel, hvor du kan tilbringe en hel kveld i den ene kroken i stedet for i en lenestol. Fotskammelen er med andre ord innebygd.

Hva skiller en moderne divan fra en gammel modell?

Kanskje har du sett en rokokkoinspirert divan et sted, og opprinnelig kommer denne møbeltrenden fra Frankrike, da det var fornemme damer som hvilte på sjeselongen. Tanken om å kunne strekke ut bena og hvile i sofaen har kommet tilbake, og de nye modellene er veldig populære.

Kan jeg velge hvilken ende av 3-seters sofaen jeg vil ha divandelen på?

Ja, i mange tilfeller kan du velge mellom høyre og venstre. Det avhenger av hvordan leiligheten din ser ut og hvor du har TV-en, hvilken side du foretrekker. Det finnes ulike farger på divaner, men grått stoff er veldig moderne.