Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 21 av 21 produkter

En divan er en sofa med armlene i den ene enden og en forlenget sitte-del i den andre enden. Ordet "divan" stammer fra den franske rokokkostilen og kalles noen ganger også "sjeselong". De nye og moderne divansofaene er stoffsofaer med en dypere sittekrok som gir ekstra benplass.

Få eleganse selv på begrenset plass med en 2-seters sofa med divan

Hvorfor ble divanen et populært møbel?

En divan var ikke bare et møbel å sitte i, men man kunne også ligge ned i den. Opprinnelig hadde den mer rokokkoinspirerte former, men i dag er en divansofa vanligvis rett i modellen. Det var litt fint og luksuriøst før å ha en divan å hvile på.

Hva kjennetegner en 2-seters sofa med divan?

Det er plass til to personer å sitte, men du kan også halvligge i en divan når du har en koselig kveld og ser på TV. Sittekroken er dyp, slik at du kan legge opp bena og sitte veldig komfortabelt. Den er pen å møblere med, og hvis du bruker divanen, kan du spare en plass for en lenestol.

Kan jeg ha en 2-seters sofa med divan i en liten leilighet?

Ja, den passer veldig bra når du har begrenset plass, for den er ikke så lang som en treseters sofa. Likevel får mer enn én person plass til å sitte der. Den er et klassisk møbel, men den har en moderne og fresh utforming som passer både for gamle og unge. Vanligvis er en 2-seters sofa med divan kledd i grått eller hvitt stoff, men det finnes varianter. Velg din stilige divan her på vår nettside.