4 seters sofa med divan

98 stk produkter
Kampanje
1490053(27).jpg

Forestill deg at en lang dag på jobben nettopp er over, og du kan endelig ta av deg skoene og synke ned i din fantastiske sofa sammen med familien for å se favorittprogrammet på TV. Med en sjeselong blir gleden enda større, der du kan legge opp føttene og la ryggen få skikkelig hvile.

Godt med sitteplasser med en 4-seters sofa med sjeselong

Hva er fordelen med en 4-seters sofa med sjeselong?

Den praktiske størrelsen for deg som ofte har besøk eller har en passende stor familie er selvfølgelig den største fordelen med å ha en 4-seters sofa. Alle får alltid plass. En sofa med sjeselong har også fordelen med å gi rommet en ekstra harmonisk stemning, akkurat som med en hjørnesofa. En sjeselong gir både et herlig inntrykk og ekstra komfort.

Kan jeg fjerne sjeselongen fra min sofa?

Sjeselongen er selvfølgelig ofte separat på de fleste sofaer, men mange sofaer er bygget for å være sammenkoblet med sjeselongen på en spesifikk måte. På noen sofaer kan du flytte rundt på sjeselongen slik du vil. Før du kjøper din 4-seters sofa med sjeselong, bør du tenke over om du trenger en høyre- eller venstrevendt sofa.

Hvilket materiale bør jeg velge til min 4-seters sofa?

Hvilket materiale som passer best hjemme hos deg avhenger utelukkende av dine behov, smak og preferanser. For de som har barn eller kjæledyr i hjemmet, er det verdt å tenke seg om en ekstra gang. Noen materialer er enklere å rengjøre og er mer slitesterke enn andre. For eksempel er kunstskinn og fløyel veldig slitesterke og tåler høyt press.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje