L-Sovesofa Mered Høyre Lysgrå

Lysegrå

Artikkelnummer: 582045
Gjør dine valg
Brun+ 0 kr
Lysegrå+ 0 kr
Hvit+ 0 kr
Blå+ 0 kr
Velg fargenavn
Antall
1

Spesifikasjoner

Material
MaterialtypeTekstil
Øvrig
VaremerkeScandinavian Choice
SerieGarland
FargenavnLysegrå
Farge
FunksjonOppredningsbar
StilTidløs
UtseendeStoff

Produktinformasjon

Garland Sovesofa er en praktisk og prisgunstig sofa i et slitesterkt stoff. Sofaen har en god komfort og et enkelt design som passer perfekt i de aller fleste hjem. Takket være det sparsomme designet finnes det plass for deg å sette ditt helt egne preg på sofaen med puter, pledd og detaljer for å frem ditt personlig uttrykk.

 • Res enkelt opp til en soveplass til gjestene dine

Material og vedlikeholdsråd

 • Møbelstoffet er et slitesterkt og vakkert stoff. Vil du at møblene dine skal holde ekstra lenge, anbefaler vi at du Impregnerer stoffet med Textile Clean & Protect Sett. Produktet gir en god beskyttelse og forhindrer at flekker setter seg i stoffet, slik at man kan forlenge holdbarheten i flere år!

Serien Garland tilbyr klassiske tekstiler til rett pris med omtrent alt en sofa burde ha i en perfekt balanse mellom innbydende design, komfortabel komfort og et smakfullt utseende. Sofaene i serien kjennetegnes av et nordisk, ukomplisert design sammen med rette former som gir lettplasserende møbler. Sofaene finnes i både vanlig stoff, fløyelsstoff og et flertall av fine farger.

Varemerke

Scandinavian Choice

Behøver du hjelp?

Ring oss på 23 96 02 69

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Åpningstider:

 • Mandag - Fredag:
  10:00 - 15:00
 • Lørdag:
  Stengt
 • Søndag:
  Stengt