Myrten Divansofa 3-seter Vendbar

- Svart

Om produktet
Oversikt

Myrten er en kompakt divansofa med rette linjer som smelter inn i mindre leiligheter og student rom takket være lekre totalmål. Med moderne design og lett matchet stoff finner seg Myrten divansofa inn i de fleste hjem. Med smale armstøtter maksimeres sittebredden i en mindre sofa. Myrten har seteputer med 30kg polyeterskum som gir en god og holdbar komfort. Ryggputene er lommesydde og fylt med 100% skåret skum.

Puff gjerne til putene med jevne mellomrom så holder de formen lengre. 

Spesifikasjoner
Artikkelnummer: 522822
Mål
Bredde210 cm
Bredde Divan77 cm
Høyde80 cm
Dybde151 cm
Dypeste del151 cm
Totaldybde divan151 cm
Dybde sofadel86 cm
Høyde armlene61 cm
Bredde armlene21 cm
Sittedybde sofadel50 cm
Sittedybde divan115 cm
Sittehøyde43 cm
Sittebredde sofadel170 cm
Tykkelse sittepute12 cm
Sittebredde57.5 cm
Tykkelse ryggpute11 cm
Bredde ryggpute57.5 cm
Fri høyde under møbel11 cm
Plass til bord (innermål)115x65 cm
Material
MaterialtypeStoff
BenTrekløver
RammePlywood, Massivt tre, Spon, Masonite
SeteputerPolyeterskum, 30kg/m3, 12 cm tykt
RyggputerLommesydd 3 kanaler, fylt med skåret polyeter
StoffmaterialeTekstil, 48 % Polyester, 38 % Akryl, 14 % Bomull
Martindale30000
Antall
Sitteplasser3 st
Øvrig
VaremerkeScandinavian Choice
FargenavnMørkegrå
Farge
StilTidløs
NakkestøtteInngår ikke
UtseendeStoff
Garanti10 år
Produktinformasjon

Myrten er en kompakt divansofa med rette linjer som smelter inn i mindre leiligheter og student rom takket være lekre totalmål. Med moderne design og lett matchet stoff finner seg Myrten divansofa inn i de fleste hjem. Med smale armstøtter maksimeres sittebredden i en mindre sofa. Myrten har seteputer med 30kg polyeterskum som gir en god og holdbar komfort. Ryggputene er lommesydde og fylt med 100% skåret skum.

Puff gjerne til putene med jevne mellomrom så holder de formen lengre. 

Leveranse
Forventet levering 8-10 uker
Levering

Vi leverer alltid varene hjem til deg. Mindre leveranser kan bli sendt til et utleveringssted nære deg. En fraktavgift tilkommer i kassen etter du har fylt i dine personlige opplysninger.

Vil du gjøre din leveranse enklere? Vi har flere tilleggstjenester som gjør din leveranse enda enklere, og etter gjennomført bestilling får du mulighet til å velge tilleggstjenester som vi kan tilby ditt kjøp

KJØPSVILKÅR
14 dagers angrerett
Flere sikre betalningsalternativer
Kundeservice

En av våre selgere vil hjelpe deg med ditt kjøp

Sende mail

Telefon: 23 96 02 69

Åpningstider:
  • Mandag - Fredag:
    08:00 - 20:00
  • Lørdag:
    10:00 - 14:00
  • Søndag:
    10:00 - 14:00
Varemerke
Scandinavian Choice
Scandinavian Choice

Scandinavian Choice – tidløse møbler i skandinavisk stil

Scandinavian Choice er en av våre mest populære varemerker. Med et bredt sortiment tilbyr de noe for hjemmets alle rom i en gjennomgående skandinavisk stil og du kan finne det meste hos Scandinavian Choice!

Scandinavian Choice – møbler for alle rom

I Scandinavian Choice brede sortiment finner du spisegrupper, sofaer, senger, barnemøbler, innredningsdetaljer og mye mer for hjemmets alle rom. Velg mellom hundrevis av produkter i skandinavisk stil i tidløse farger. Scandinavian Choice produserer multifunksjonelle møbler med gjennomtenkte detaljer for å maksimere brukervennligheten og komforten. Design og kvalitet står i sentrum, noe som skaper produkter som appellerer til folk flest og som vil vare i mange år fremover.


Scandinavian Choice – bredt sortiment for hjemmet

Scandinavian Choice er et allsidig varemerke som tilbyr et bredt og variert utvalg for hjemmets mest sentrale deler. Felles for møblene er at de kombinerer funksjonalitet og designfølelse på en unik måte. Scandinavian Choice har derfor blitt et av våre mest populære varemerker.


Deres design fokuserer på å maksimere brukervennligheten til møblene ved å kombinere flere funksjoner i ett. Så uansett om du leter etter en stilig sofa, komfortabel seng eller et stilig sofabord med smart oppbevaring og praktiske funksjoner - hjelper Scandinavian Choice deg med å få mest mulig ut av hjemmet ditt uten å utfordre budsjettet.


Et smart og holdbart valg

I over 20 år har Scandinavian Choice produsert møbler av høy kvalitet i ekte, klassisk skandinavisk interiørdesign. Nedenfor finner du noen av de mest populære møblene fra Scandinavian Choice hos oss på Trademax.


Scandinavian Choice sofa

Sortimentet tilbyr blant annet store og romslige sofaer med generøse sitteplasser. De finnes i moderne farger og har høy sittekomfort. Velg mellom hjørnesofaer, U-sofaer eller divansofaer. I tillegg finnes det stilige lenestoler i materialer som trendy fløyel, inklusive en fotskammel. Kombinere dine nye møbler med en smakfull og fargeglad matte for å bryte av innredningen.


Scandinavian Choice bord

Varemerket tilbyr et bredt sortiment med blant annet sofabord, spisebord eller komplette spisegrupper. De kan velges i ulike farger, størrelser og materialer – som kan matches med mange ulike innredningsstiler. Et takknemlig valg er å velge en ferdig spisegruppe da både bord og stoler er inkludert i prisen - enkelt og bra!


Scandinavian Choice seng

Komfortable senger av beste kvalitet og lekker design – et selvfølgekig valg for deg som vil ha mange netter med god av søvn, og samtidig løfte ditt sovrum på en enkel måte. Velg mellom ulike størrelser, farger og modeller.


Et rimelig valg for deg som vil komplementere mange deler i hjemmet - bestill Scandinavian Choice online allerede i dag. Prismatch og 14 dagers angrerett!


Flere produkter fra  Scandinavian Choice
9 495
,–
Delbetale fra: 481,–/Måned
Forventet levering 8-10 uker
Prismatch
10 års garanti
14 dagers angrerett
Trustpilot
Dette synes våre kunder om oss:
Veldig braTrustpilotRate
Basert på 11001
Det var enkelt og greit å bestille
Det var enkelt og greit å bestille. Det var ikke lett å se om varen kommer montert eller ikke. Jeg kunne heller ikke finne at varen foreligger i annet materiale eller annen farge enn denne. Det kunne godt ha stått hvor mange cd-er det er plass til.
Turid 2020-10-19
Mas mas mas.. over hele linja..
Ville gitt full score, men mye mas om tilbakemelding i innboxen etter gjennomført handel.
Tor Bernhard Slaathaug 2020-10-19
Tilbehør
Textile Clean & Protect Sett
529
,–
Conditioner Vinyl Kunstlær
219
,–
Textile Protection 500 ml
299
,–