Sofaben - fornyer sofaen din

82 stk produkter
Kampanje
LM-002(1).jpg

Å bytte ben på din sofa er en prisgunstig og enkel måte å forandre sofaens utseende på. Hos oss finner du sofaben i tre, metallben og fargede treben som kan gi din sofa et nytt utseende. Du bestiller enkelt og smidig dine nye sofaben online. Hos oss har 14 dagers angrerett og du kan føle deg trygg på at vi håndterer ditt kjøp på en sikker måte. Så pass på å klikk hjem sofabena som gir din innredning det lille ekstra – din sofa kommer til å takke deg!

Mange ulike sofatilbehør å velge blant

Sofabena har en større betydelse for sofaens helhetsinntrykk enn man kan tro. De kan være den lille detaljen som er forskjellen mellom en lekker sofa og en perfekt sofa. Ved å velge sofaben etter din egen smak gjør du din sofa litt mer personlig, slik at du kan elske den fra topp til tå.

Trademax har også andre viktige sofatilbehør som du ikke kan være uten, som ulike nakkeputer og nakkestøtter. En nakkestøtte er en av de beste investeringene du kan gjøre til din sofa. Den avlaster nakken, ryggen og hodet på en fantastisk måte og gjør det ekstra bekvemt når du sitter lenge i sofaen. Her finner du også praktiske saker som brett til armlener, gulvbeskyttelse og armlenebeskyttere for å bare nevne noe. Gi din sofa de aksessoarene den fortjener! Bestill smidig online - det er både billig og bekvemt! Dessuten har du alltid 10 års garanti på sofaer du kjøper hos oss. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje