Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Armlene sofa

7 stk produkter
Viser 7 av 7 produkter

Armlenene på sofaen din kan trenge beskyttelse for å unngå å bli skitne. Men de er også flotte å bruke til å sette fra deg tingene du har med deg for å nyte ekstra komfort i sofaen. Velg blant vårt utvalg av rimelige armlenetrekk og armlenebrett for å få en hyggeligere sofaopplevelse.

Kanskje det er på tide å bytte armlener på sofaen

Kan jeg ha armlenetrekk i en annen farge enn sofaen?

Det kan være veldig stilig å ha armlenetrekk i en annen farge enn sofaen. Match pynteputer, et pledd eller en fotskammel med sofaens armlener. Du kan også variere mellom å ha armlenetrekk i samme farge som sofaen og å ha en kontrasterende farge.

På hvilken side av sofaen skal jeg ha armlenebrettet mitt?

Det vanligste er å ha armlenebrettet på venstre side hvis du er venstrehendt, og på høyre side hvis du er høyrehendt. Hvis du derimot gestikulerer mye, kan det være lurt å ha armlenebrettet på armen du bruker sjeldnere, slik at du unngår å velte noe. Et tips er også å ha et armlenebrett på hver side. Da har du alltid et sted å sette fra deg koppen eller fjernkontrollen.

Hvis jeg aldri lener meg mot armlenet, trenger jeg likevel armlenetrekk?

Selv om du ikke selv bruker armlenene på sofaen din, vil du sannsynligvis ha gjester som legger hendene og armene sine der. Hvis du vil, kan du bare ta frem armlenetrekkene når du har besøk. Men vårt tips er likevel å ha armlenetrekkene på jevnlig. Smuss og flekker kommer fra så mange forskjellige kilder, som du vet.