Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 44 produkter
12

Du visste det ikke, men du trenger en nakkestøtte til sofaen din. Kanskje også til lenestolen din. Du har satt deg til rette for å se den serien du har lengtet etter på TV-en. Du roter og puffet med putene, men det blir ikke komfortabelt. Uansett hva du gjør, sitter du og tenker på smerten du har i nakken, og hvor ukoselig det er i den fine sofaen din. Med en nakkestøtte ville du sittet som en konge, eller kanskje en dronning.

Litt mer komfortabelt med en nakkestøtte til sofaen

Passer en nakkestøtte til sofaen min?

Hvis du allerede har kjøpt sofaen, er det enkelt å legge til en nakkestøtte i etterkant. Hos oss på Trademax finnes det nakkestøtter som er tilpasset våre sofaer. Du trenger verken å skru eller måle, du finner nakkestøtter som festes helt uten verktøy. Fargene er tilpasset sofaene for en stilig match.

Hvordan tar jeg vare på nakkestøtten til sofaen min?

Du rengjør den som vanlig ved å støvsuge den. For å fjerne flekker kan du prøve med vanlig vann på en svamp eller klut. Hvis det ikke er nok, kan du kjøpe spesielle møbelpleieprodukter som hjelper deg uten å skade stoffet.

Er nakkestøtten bra for nakken min?

Det er bedre for deg med nakkeproblemer å ha støtte for nakken enn å sitte uten. Hvis våre nakkestøtter er bra for deg, kan du selv føle det hvis du har mulighet til å besøke en av butikkene våre. Ta gjerne kontakt med kundeservice for å få vite hvor du finner den nakkestøtten du er interessert i.