Sofaben

9 stk produkter
Kampanje
560300(1).jpg

Endre sofaens karakter med nye sofaben. Med nye ben til sofaen kan du skape en personlig stil og sette ditt preg på møbelet. Det er også mulig å tilpasse sofaens høyde slik at den passer bedre til dine behov. I tillegg kan du erstatte sofaben som begynner å bli slitte og ustabile uten å måtte bytte hele sofaen. Det finnes alternativer som er av universalmodell, noe som gir deg stor valgfrihet til å utforme ditt eget design når du velger nye sofaben.

Oppdater sofaen med nye sofaben

Passer alle sofaben til alle sofaer?

Før du kjøper nye sofaben bør du kontrollere festet og målene. Noen ganger passer ikke tidligere monteringshull, og det kan være nødvendig å bore nye. Da bør du sørge for at det blir stabilt og at det kan festes ordentlig. Derfor er det bra å kontrollere fotens diameter og festene.

Hvilke sofaben bør jeg velge?

Foruten å være nøye med målene kan du velge fritt for å skape din egen stil. Du kan for eksempel bytte fra treben til metallben for en strammere stil. Du kan enkelt bryte opp fargen på sofaen eller harmonisere fargevalget ved å velge en farge som enten skiller seg ut eller tar opp tonen i sofaen. Nye sofaben gjør det enkelt å matche din personlighet.

Er det vanskelig å montere sofaben?

Du trenger verktøy for å feste skruer eller bolter. Avhengig av sofaen kan det noen ganger være mulig å montere sofabena direkte i forborede hull, men andre ganger må du kanskje skru nye hull. Sjekk gjerne under sofaen for å forsikre deg om at materialet holder for å skru i. Treverk, inkludert sponplater, kan vanligvis festes på denne måten.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje