Futon

44 stk produkter
Kampanje
1247541(6).jpg
Populære filtreringer

Elegant, behagelige og perfekt for Compact living – En futon sofa er møbelet som fortjener mer oppmerksomhet enn hva den får. Med sitt enkle formspråk er dette løsningen for deg som bor trangt, eller for deg som kun vil innrede smart og fint. En futon sofa fungerer både som sofa og seng, og passer like bra i den trange leiligheten som på tenåringsrommet eller gjesterommet. En fin og fleksibel sovesofa helt enkelt! … og dessuten til en veldig bra pris. Vi leverer din futon sofa til hjemmet, og tilbyr lave fraktkostnader.

Innred fint og kvadratsmart med en sovbar futon sofa

Fra grunden er en futon en japansk seng bestående av kun en myk madrass uten stålspiraler eller lignende tekniker. I det tradisjonelle japanske hjemmet brukes den i sin enkle form å legge den direkte på gulvet. I Norge og andre vest-europeiske, selges en variant av Futon som i stedet er utformet som en sofa og der “futon” referere til selve konstruksjonen. Med det karakteristiske draget på en futon sofa er det samme, enkle og gulvnære designet. Den moderne vrien av en futon klassifiserer seg som en mindre sovesofa som passer perfekt i den lille stuen eller på gjesterommet. Med et enkelt håndgrep feller du ned ryggstøtten og forvandler din futon til en behagelig soveplass. En del av våre futon sofaer har også en mellomstilling for en halv liggende sittestilling. Velg mellom forskjellige farger og kompletter gjerne med en overmadrassfor en enda bedre sovekomfort.

Er det noe du lurer på eller har spørsmål om finnes vår kunnskapsrike og imøtekommende kundeservice her for å hjelpe deg. Trademax har dessuten 10 års garanti på alle sofaer. Se mer informasjon om vår sofagaranti under våre vilkår.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Form
Funksjon
Sengemål
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje