Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Futon

15 stk produkter
Viser 15 av 15 produkter

Populære filtreringer

Et møbel i form av en futon fra oss på Trademax blir en stilig interiørdetalj i hjemmet ditt, fordi du enkelt kan innrede alle forskjellige rom med en futon avhengig av utførelsen. Hvis du bor i en liten leilighet, er for eksempel en futonsofa eller futonstol en ideell løsning da den kan fungere som sittemøbel på dagtid og seng om natten. En futon har den stilrene, enkle designen som kjennetegner japansk interiør, og smelter derfor inn i alle miljøer. En futon er laget av naturmaterialer og er derfor miljøvennlig og bra for allergikere. Med en futon i hjemmet får du både en komfortabel og trendy sitteplass og en sovesofa som du enkelt kan forvandle til en behagelig seng.

Bekvem og stilig futon

Hva er en futon?

Futon er en japansk madrass som vanligvis har en fylling av ren bomull. I Japan brukes futonmadrasser direkte på gulvet eller på en tatamimatte, men de kan også ligge i en ramme. Hos oss på Trademax finner du blant annet tatamimatter laget av flettet rishalm med svart snøring som du kan legge under futonen din for å få sengen litt opp fra gulvet.

Hvilke fordeler har en futon?

Ettersom futonmadrassene du finner hos oss på Trademax er laget av naturmaterialer, er de miljøvennlige, bidrar til å redusere giftstoffer i hjemmet ditt og er bra for allergikere. En futon er behagelig å sove på, den er relativt hard, men former seg etter kroppen og er derfor bra for ryggen. En futon er lett å brette sammen på dagtid og blir et stilig sittemøbel. Elegant, komfortabel og perfekt for compact living - En futonsofa er møbelet som fortjener mer oppmerksomhet enn den får. Med sitt enkle design er den løsningen for deg som bor trangt eller for deg som bare ønsker å innrede smart og stilig. En futonsofa fungerer både som sofa og seng og passer like godt i den trange leiligheten som på tenåringsrommet eller gjesterommet. En stilig og fleksibel sovesofa rett og slett!

Hvor kan jeg plassere en futon?

En futon tar liten plass når den er brettet sammen, og er derfor enkel å plassere i hjemmet ditt. Du kan gjerne ha futonen din i stuen, siden den har et nøytralt og stilrent design som passer inn i alle miljøer. Hvis du har spørsmål om futoner, er du alltid velkommen til å kontakte oss hos Trademax kundeservice.