Hopp over overskriften og gå videre.

Sjekk våre sommerpriser på hagemøbler!

Viser 24 av 448 produkter
1
...
19

Det er både praktisk og hyggelig å kunne kombinere en komfortabel og stilig sofa med en ekstra seng å sove i. Din 2-seters sovesofa er med andre ord et møbel for nesten alle deler av livet. Velg blant vårt brede utvalg av vakre og rimelige 2-seters sovesofaer og få mange behagelige sitte- og sovestunder.

Gi plass til en ekstra gjest med en 2-seters sovesofa

Hvilken 2-seters sovesofa bør jeg velge?

Det er hyggelig hvis din 2-seters sovesofa passer sammen med resten av interiøret du har valgt. Tenk over hvilken farge og stil som skaper harmoni og skjønnhet i akkurat ditt hjem. Deretter bør du vurdere hvilken vei du helst vil legge ut sofaen til seng. Lengde og dybde på din 2-seters sovesofa er også faktorer du bør ta med i vurderingene.

Hva er fordelen med en 2-seters sovesofa?

Mange 2-seters sovesofaer er litt kortere enn 3-seters sovesofaer, noe som kan gjøre dem lettere å plassere på et mindre område. Noen synes også at en 2-seters sofa ser mer elegant ut enn en 3-seters sofa, men det er selvfølgelig en smakssak.

Hvor er det best å plassere min 2-seters sovesofa?

Du kan ha din 2-seters sovesofa i stuen, på et arbeidsrom som du ønsker å gjøre om til gjesterom av og til, eller du kan ha den på barnerommet. Alt avhenger av hvor du ønsker at gjestene dine skal sove. Tenk på å plassere sovesofaen slik at det er plass til å legge den ut og at ingen møbler eller dører er i veien når den er utslått.