Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 34 produkter
12

En sovesofa er et utmerket valg for deg som trenger en god og praktisk plass å legge gjestene på når de kommer, samtidig som du ønsker en virkelig komfortabel krok å sitte i på dagtid. En sovesofa med dobbel divan, eller en U-sofa som den også kalles, er det ultimate luksusvalget for deg som ønsker å kombinere det beste av to verdener.

Maksimer gjestfriheten med en sovesofa som er en U-sofa

Kan jeg vaske min sovesofa?

En U-sovesofa med avtagbart trekk kan vaskes. Hver sofa er selvfølgelig unik, og det er viktig at du leser om materialet på sofaen før du legger det i vaskemaskinen. Noen materialer kan kreve kjemisk rensing. Det beste er å regelmessig rengjøre sofaen din og fjerne flekker umiddelbart med rengjøringsmiddel som er egnet for akkurat din sofa.

Kan jeg bruke en sovesofa i stedet for en seng?

Dette er et mye diskutert emne, men med en sofa som er like god som en seng, er det fullt mulig å bruke din U-sovesofa som seng. Med en sovesofa kan du selvfølgelig ikke velge en madrass som passer deg bedre, men du vil garantert sove godt i våre U-formede sovesofaer.

Hva bør jeg tenke på ved kjøp av sovesofa?

Tenk på hva som er viktigst for deg. Er det designet eller fargen på sofaen? Er det komfort eller hvor praktisk den er? Dine behov er selvfølgelig det aller viktigste når du velger en sovesofa, og en U-sovesofa oppfyller de fleste behov. Valg av materiale spiller også en rolle. Hvis du har barn eller kjæledyr, vil du kanskje velge en sofa i et slitesterkt materiale.