Futon madrass

7 stk produkter
1247928(1).jpg

Futon er en japansk madrass som tradisjonelt brukes til å sove direkte på gulvet og som man pleier å rulle sammen om dagen. Madrassen kan legges på en tatamimatte eller i en treramme. En tatamimatte er laget av flettede risstrå og er mykt fjærende og varmeisolerende. Når du velger en futonmadrass fra oss på Trademax, kan du bruke en treramme eller et par tatamimatter for å få sengen din litt opp fra gulvet. En futonmadrass har vanligvis fylling av bomull som gjør at den tilpasser seg kroppen på en behagelig måte og gjør det lett å slappe av.

En futonmadrass gir en interessant touch til rommet

Hvilke fordeler har en futonmadrass?

En futonmadrass er veldig komfortabel og behagelig å sove på. Fyllingen av bomull i kombinasjon med en tatamimadrass er også en fordel for allergikere. I små rom kan en futonmadrass rulles opp og brukes som stol eller sofa om dagen. Når du velger en futonmadrass fra oss på Trademax, får du en komfortabel og moderne seng av høyeste kvalitet.

Hvem kan bruke en futonmadrass?

En futonmadrass er vanligvis litt hardere enn en vanlig madrass, men det kan varieres ved å blande bomullen med andre naturfibre som for eksempel kokos. En futonmadrass fra oss på Trademax er et miljøvennlig alternativ og hjelper til å minimere giftstoffer i hjemmet, noe som er en fordel for allergikere. Personer med ryggproblemer opplever også at en futonmadrass blir mer avslappende og behagelig for ryggen.

Hvordan tar jeg vare på en futonmadrass?

For å beholde luftigheten i din futonmadrass, må du riste og snu den jevnlig. Det er viktig at madrassen tørker ordentlig hvis den blir fuktig. Madrassen kan ikke vaskes, og derfor er det bra å bruke madrassbeskyttere som kan vaskes. Hvis du har spørsmål om futonmadrassene som er tilgjengelige hos oss på Trademax, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Sengemål
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager