Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Entrebenk

157 stk produkter
Viser 24 av 157 produkter
1
...
7

For den som føler at det trengs en ekstra stilfull sitteplass i entréen, eller som trenger en praktisk og stilig løsning for å oppbevare de mest brukte skoene, er en entrébenk et utmerket tillegg. En entrébenk skaper også det perfekte førsteinntrykket og gjør huset ditt til et hjem.

En entrébenk gir et ekstra avlastningsområde

Hvordan velger man en entrébenk?

Den entrébenken du velger bør passe til dine behov. For den som vil bruke entrébenken som oppbevaring, er det verdt å tenke over hvilket design som er mest praktisk. Den som leter etter et sted å oppbevare gjørmete og våte sko, kanskje foretrekker noe som er lett å tørke av. Leter du etter oppbevaring for hansker og nøkler, så passer kanskje en entrébenk med skuffer bedre. Eller vil du bare ha en entrébenk som dekorasjon?

Kan jeg ha min entrébenk på balkongen eller terrassen?

Du kan selvfølgelig bruke entrébenken din på den innelukkede balkongen. Men hvis du leter etter et møbel som tåler all slags vær og årstider, er det bedre å lete etter utemøbler. Din entrébenk er best tilpasset innendørsmiljø. Det vil si der det ikke er ekstremt fuktig som på badet, eller der ikke snø og frost kan nå den.

Er det lett å rengjøre min entrébenk?

Når du sørger for å regelmessig rengjøre din entrébenk, som å støvsuge bort gruskorn og støv, er det lettere å unngå å få varige flekker. En treoverflate er lettere å tørke av enn en stoffkledd sitteplass. Men skulle flekker oppstå, så bruk kun rengjøringsmidler som er tilpasset materialet benken er laget av.