Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 38 produkter
12

Entréen er det første du ser når du kommer inn døren, og derfor er det ønskelig at det er pent og ryddig der. Det er mye som skal få plass i entréen, og da trenger du god møblering. Hvis du har en gangbenk med oppbevaring, kan du få bort det som ikke trenger å ligge fremme.

En gangbenk med oppbevaring gir ekstra plass til tingene dine

Hvor kan jeg plassere gangbenken med oppbevaring?

En av fordelene med en gangbenk med oppbevaring er at den ikke tar mye plass. Du kan plassere den i et hjørne eller langs en vegg, og den vil avlaste gangen din for skjerf, luer og annet som ellers kan bli liggende. Det finnes ulike modeller av gangbenker med oppbevaring, så du kan velge en med både hyller for sko og skuffer.

Hva kan jeg ha i min gangbenk med oppbevaring?

En gangbenk med oppbevaring finnes i flere forskjellige modeller, så spørsmålet er hva du best trenger å få bort fra synet. Hvis du velger en gangbenk med oppbevaring som har både hyller og skuffer, kan du få plass til sko, votter, skjerf og luer som ellers har vanskelig for å finne sin plass.

Hvilke fordeler har en gangbenk med oppbevaring?

Det finnes ulike modeller av gangbenker med oppbevaring, og det de alle har til felles er at de gir plass til det som ellers vil bli liggende løst i gangen. En gangbenk med oppbevaring kan også bli en sitteplass når du skal ta på og av deg skoene. Hvis du legger en vakker pute på benken, skaper du en ekstra følelse av velkomst og hjemmekoselig atmosfære.