Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 266 produkter
1
...
12

Populære filtreringer

Sittebenker er både vakre og praktiske. De passer perfekt i gangen, foran sengen, eller som en ekstra sitteplass ved spisebordet og gir hjemmet ditt en varm og hjemmekoselig følelse. Hos Trademax finner du sittebenker med innebygd oppbevaring, men også mer minimalistiske varianter med stilrent og enkelt formspråk. Velg mellom sittebenker i ulike størrelser og materialer, også sittebenker med eller uten stoppet sete. I vårt utvalg av sittebenker finnes det noe for alle smaker og behov. Hos Trademax kjøper du fine og billige sittebenker, og får den levert hjem til deg.

 

Sittebenk – sittemøbelet med mange bruksområder

Historisk sett var sittebenker et vanlig forekommende møbel i Europas bondesamfunn, som sittemøbel, men også for å sove på. Kanskje mye takket være sin tidløse formgivning og sine mangesidige bruksområder har sittebenken fått tilbake sin popularitet i det skandinaviske hjemmet. Basert på hjem, behov og livsstil så kan en sittebenk brukes på mange ulike måter. Å innrede entrén med en sittebenk skaper et varmt og velkommende uttrykk. I dag er det et av sittebenkens mest vanligste sted å bli plassert, som en ekstra sitteplass i gangen, der man kan ta av og på skoene. Med en sittebenk med oppbevaring får du også velbehøvelig oppbevaringsmuligheter som man ofte ikke finner i gangen. Å bruke den som en ekstra sitteplass og komplement til spisebordet er også noe man setter pris på. Fint og praktisk sittemøbel i kjøkkenet og spisestuen! Hvorfor ikke skape en fin utsiktsplass gjennom å plassere den ved et vindu? For rolige stunder med en kopp kaffe, en bra bok, eller til en stund med hvile og påfyll av energi. Sittebenk til badet? Joda, faktumet er at en sittebenk faktisk kan gjøre stor nytte også på badet. Bruk den som avlastningsplass for å ha et sted å legge klær, håndklær og lignende, eller som en sitteplass. Likevel passer en sittebenk perfekt som sengebenk på soverommet. Med en sittebenk ved fotenden av sengen kan du med enkle midler gi ditt soverom en trendy og luksuriøs følelse. Dessuten passer benken også perfekt til å sette frokosttallerken på. Så hvorfor ikke skape hverdagsluksus med en sittebenk i soverommet!? 

 

Sittebenker til alle hjem og stiler

I vårt brede utvalg av sittebenker i forskjellige utførelser finner du sittebenker som kan brukes til alle rom i hjemmet. Her finner du alt fra en liten sittebenk med et enkelt formspråk, til en iøynefallende lang sittebenk med oppbevaring. Hvorfor ikke dra nytte av sittebenkens mange bruksområder? Med våre sittebenker på hjul kan du enkelt og lett flytte rundt på sittebenken. Takket være låsbare hjul står den stødig til du ønsker å flytte på den igjen. Velg mellom sittebenker i ulike materialer, farger og finn sittebenken som passer dine behov og din stil. Hos oss finner du blant annet: 

  • sittebenk fløyel
  • sittebenk tre
  • sittebenk i eik
  • sittebenk stoppet 
  • hvit sittebenk
  • svart sittebenk

Kanskje du vil innrede landlig og romantisk, eller stilrent og moderne? Uansett så finner du sittebenker i en mengde ulike stiler hos Trademax.
 


Å tenke på når du skal kjøpe en sittebenk

Med stor variasjon og mengder av sittebenker i forskjellige modeller så kan det være vanskelig å vite hvilken sittebenk som passer deg best. Under har vi en liste på noen saker som kan være bra å ta stilling til når du skal velge din sittebenk. 

  • Bruksområdet Beroende på hva sittebenken er tenkt å brukes til, så er det en del sittebenker som passer bedre enn andre ut i fra hva du skal bruke den til. Skal du ha den stående på en plass der den kommer til å være i bruk daglig, for eksempel i gangen så bør du velge en slitesterk sittebenk. Er den derimot tenkt å ha stående som en innredningsdetalj, eller som i hvert fall ikke skal brukes like mye så trenger du kanskje ikke velge en like slitesterk sittebenk. Jo, tydeligere du har benkens formål klart for deg, desto lettere er det å finne rett sittebenk. 
  • Størrelse og form – Tenk over hvilken lengde og bredde som passer ditt hjem og dine behov best. Har du tenkt å plassere den i et smalt rom med liten plass, så kan du kanskje satse på en liten sittebenk med enkel formgivning, mens du kan plassere en større sittebenk i et rom som tilbyr mer gulvplass. Det kan også være en fordel å ha i tankene om sittebenken er tenkt som en sitteplass, og i så fall hvor mange personer/sitteplasser du ønsker at den skal tilby? 
  • Stil – Hvilken stil passer deg? Vil du at sittebenken skal passe sammen med annen innredning i hjemmet, eller er du ute etter en sittebenk med et forsiktig uttrykk som ikke tar på for mye av oppmerksomheten? Tenk på hva som passer deg og ditt hjem best, farge og stilmessig. Før du bestemmer deg, se gjennom rommet den har tenkt å stå i for å kunne bestemme stilren på sittebenken din.
  • Material – Materialvalg har stor betydelse for både stilen og sittebenkens holdbarhet. Tenk på at det kan være forskjell på holdbarhet og slitasje mellom ulike material, noen materialer trenger mer vedlikehold enn andre for å beholde sitt utseende.