Velg en klassisk Howard-lenestol

15 stk produkter
Kampanje
535438(1).jpg

En Howard-lenestol er en tidløs klassiker som antagelig alltid kommer til å passe i de fleste norske stuer. Howard-lenestoler går helt i stil med skandinavisk trend og design, med et gjennomtenkt håndverk der putene er bygd opp av høykvalitativt kaldskum. Trademax gir deg muligheten til å kjøpe en klassisk Howard-lenestol til en lavere pris, uten å fire på kvaliteten. Dessuten finnes lenestolen i flere ulike utførelser, som gir deg ytterligere en mulighet til å tilpasse lenestolen etter din personlige smak og stil.

Howard – tidløs eleganse med aner

Howard-lenestoler er klassiske lenestoler som med sitt tidløse og luksuriøst elegante utseende passer inn i mange miljøer og innredningsstiler. En Howard-lenestol er både behagelig å sitte i og se på, og den smelter inn like godt i entreen som i soverommet eller stuen. Møbler i Howard-stilen har blitt populære gjennom decennier, takket være et godt håndverk, forseggjorte detaljer og et design som står seg gjennom tidene. Visste du at den første Howardsofaen ble produsert allerede på 1800-talet? Med andre ord; en ordentlig klassiker som holder! Møblene har dype seteputer og stoppingen har en kjerne med kaldskum og dun for best mulig komfort og fjæring. På Trademax kan du velge mellom mange ulike tekstiler i en mengder av farger, slik at du kan finne den skreddersydde modellen for deg.  

Vil du ha en sofa til å komplettere med kan du også kikke i kategorien Howard-sofaer. Men, en Howard-lenestol gjør seg også bra på egen hånd, i gjesterommet eller et annet sted der du vil ha en lenestol som taler sitt tydelige språk i innredningen samtidig som den er svært komfortabel. Vi på Trademax ser frem mot å hjelpe deg finne din favoritt blant Howard lenestoler fra vårt brede sortiment. Så kom inn og ta en titt her i webshoppen. 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Materialtype
Funksjon
Stil
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje