Lenestol med fotskammel

17 stk produkter
Kampanje
519920(1).jpg

En lenestol med fotskammel kan føles som en herlig luksus i hverdagen for deg som liker å sitte og lese eller se på TV. Å kunne legge opp føttene og sitte skikkelig komfortabelt er veldig koselig.

Slapp av i en lenestol med fotskammel

Hvordan får man det virkelig behagelig i en lenestol med fotskammel?

Selvfølgelig velger du en modell som du liker å sitte i, men du kan velge en lenestol hvor du også har mulighet til å justere og tilpasse den etter dine ønsker. Her på nettsiden ser du vårt utvalg, og så kan du la din personlige smak avgjøre.

Passer en lenestol med fotkrakk best i stuen?

Den er bra å ha der du sitter og ser på TV, men du kan ha en slik lenestol med fotkrakk i hvilket rom som helst hvor du liker å oppholde deg. En lesekrok er helt komplett med en god gulvlampe, hyller med bøker og en lenestol med fotskammel. Kanskje velger du også å ha et rullebord ved siden av lenestolen med plass til bøker, magasiner og drikke.

Er en lenestol med fotkrakk i skinnmateriale best?

Tekstil puster mer, men det blir lettere flekker på det. Du kan kombinere lenestolen din med å legge på et saueskinn eller et pledd. Skinn er lett å tørke av, men det kan bli flekker fra håret hvis du har for vane å lene deg tilbake. En lenestol med fotskammel er stilig i alle materialer, så spørsmålet er hva du trives best med å sitte i. Det er mange timer man tilbringer i sin favoritt lenestol, så velg det som du virkelig liker.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje