Krydderhylle & krydderstativ

7 stk produkter
1315987(5).jpg

Matlaging er ikke mulig uten krydder, enten du er en salt-og-pepper person eller du investerer i en bred palett av smaker. For å ha krydderne like for hånden er en krydderhylle eller en krydderhylle perfekt. Velg mellom forskjellige farger og stiler i vårt varierte utvalg av krydderhyller og finn modellen som passer deg best.

Alle verdens smaker innen rekkevidde med en krydderhylle

Hva bør jeg vurdere når jeg velger en krydderhylle?

Du vil ikke finne ut at du har for lite plass til krydderne dine, så velg en krydderhylle med god plass. Velg krydderhyllen etter den høyeste krydderkrukken eller høyden på flaskene du vil oppbevare. Vurder også om det er andre funksjoner enn å bare legge krydder du ønsker i krydderhyllen.

Hvor er det beste stedet å plassere krydderhyllen min?

Det er optimalt å ha krydderhyllen nær komfyren og kjøkkenbenken. Hvis det er plass til å sette krydderoppbevaringen over eller ved siden av der du lager mat, er det flott. Hvis det er en vegg å sette en krydderhylle på ved siden av eller bak deg, når du lager mat, fungerer det også.

Kan jeg ha andre ting enn krydder i krydderhyllen?

Selvfølgelig kan du ha andre ting enn krydder i krydderhyllen, det er til og med veldig fint å veksle på krydderglassene med for eksempel en morter, en flaske olje eller en liten plante. Hvorfor ikke ha flere krydderhyller, en for krydderglass med tørket krydder og en for ferske krydder? Du kan også velge en krydderhylle med mulighet for oppbevaring av for eksempel kopper, fat eller vinflasker. Med kroker under krydderhyllen kan du henge håndklær og grytekluter like ved hånden.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)