Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Viser 24 av 30 produkter
12

Oppbevaringshyllen er klassisk og finnes i alle hjem. Det kan se ut på mange forskjellige måter og brukes til mange forskjellige ting. Hos oss finner du billige lagerhyller i ulike farger, stiler og størrelser som kan passe alle dine behov og ønsker til ditt hjem.

Til noe trenge du helt sikkert en oppbevaringshylle

  • Bør jeg velge oppbevaringshyllen eller en vanlig bokhylle?

    Fordelen med en oppbevaringshylle er at den er lett og luftig, noe som gjør at rommet føles lettere. Ønsker du planter på hyllen din er oppbevaringshyllen perfekt fordi det er lettere for lyset å nå plantene. Skal du bruke hyllen din til oppbevaring av bokser, er ofte en oppbevaringshylle mer egnet enn en vanlig bokhylle.
  • Hvordan bør jeg velge en oppbevaringshylle?

    Utseende og størrelse er de viktigste faktorene når du skal velge oppbevaringshylle. Tenk på hva du vil oppbevare i oppbevaringshyllen din og hvor mange bøker, esker og ting du vil ha der. Det er viktig at du har en oppbevaringshylle som føles riktig i rommet, så velg en stil som passer med resten av innredningen.
  • Hvor kan jeg plassere oppbevaringshyllen min?

    Til tross for at det kalles en oppbevaringshylle, trenger ikke dette møblet å bli henvist til et lager. Oppbevaringshyller har den fordelen at de enkelt plasseres hvor som helst og har mange funksjoner. Du kan plassere en oppbevaringshylle i stuen så vel som i en bod, avhengig av dine behov. For eksempel er det pent og kult å bruke en oppbevaringshylle som romdeler. Plasser noen planter og noen glassbokser i oppbevaringshyllen, så skjermer du, men slipper inn lys samtidig.