Hopp over overskriften og gå videre.

Sesongen er i gang! Vårens utemøbler er her!

Vinstativ & vinhylle

78 stk produkter
Viser 24 av 78 produkter
1
...
4

Hvis du vil at det skal være skikkelig elegant hjemme, investerer du i vinstativer på veggen. Vinhyller i alle fasonger er elegante i seg selv. Alt er mer elegant enn en firepakning Vino Tinto på vasken. Men derfra og opp til en privat, frakkledd vinkelner i sin egen middelalderske vinkjeller, er det mange trappetrinn, hvor vinhyllen på veggen er en av de finere. I vårt utvalg her på Trademax finner du mange vinstativ hvor du sannsynligvis vil finne et alternativ som passer deg.

Praktisk eleganse for vinflaskene dine med en vinhylle

  • Hvordan monterer jeg et vinstativ mot veggen?

    Avhengig av utformingen av vinstativet, kan ulike monteringsråd gis. Hvis vinstativet har egne ben, kan et par skruer være nok for å oppnå stabilitet og balanse. Du vil helst ikke forlate den helt uten veggfeste. Selv om det er uvanlig i Norge, har vi jordskjelv fra tid til annen. Du vil ikke se din dyre vinsamling gå til spille. Den samme grunntanken bør gjelde for alle vinhyller, og spesielt for veggvinhyller. Bedre å gå litt over toppen med sikkerhet og stabilitet.
  • Får alle flaskene mine plass i vinhyllen?

    Her på Trademax finner du et stort utvalg av vinhyller og vinstativer. I sortimentet finner du vinstativer i mange forskjellige materialer og størrelser. Selv om du investerer i å bygge deg en komplett vinkjeller, kan du kjøpe vinstativene dine billig hos oss.
  • Hvilket materiale på vinhyllen er best for vinen?

    Materialet på vinstativet påvirker ikke innholdet i flaskene. Selve vinen lagres vanligvis på eikefat før den tappes på flaske. Etter det blir ikke vinen like lett påvirket av omgivelsene.