Vinstativ & vinhylle

101 stk produkter
Kampanje
6be12a8d1eed619974fe3bb64ee8c5aa2b7024d9.jpg

Hvis du vil at det skal være skikkelig elegant hjemme, investerer du i vinstativer på veggen. Vinhyller i alle fasonger er elegante i seg selv. Alt er mer elegant enn en firepakning Vino Tinto på vasken. Men derfra og opp til en privat, frakkledd vinkelner i sin egen middelalderske vinkjeller, er det mange trappetrinn, hvor vinhyllen på veggen er en av de finere. I vårt utvalg her på Trademax finner du mange vinstativ hvor du sannsynligvis vil finne et alternativ som passer deg.

Praktisk eleganse for vinflaskene dine med en vinhylle

Hvordan monterer jeg et vinstativ mot veggen?

Avhengig av utformingen av vinstativet, kan ulike monteringsråd gis. Hvis vinstativet har egne ben, kan et par skruer være nok for å oppnå stabilitet og balanse. Du vil helst ikke forlate den helt uten veggfeste. Selv om det er uvanlig i Norge, har vi jordskjelv fra tid til annen. Du vil ikke se din dyre vinsamling gå til spille. Den samme grunntanken bør gjelde for alle vinhyller, og spesielt for veggvinhyller. Bedre å gå litt over toppen med sikkerhet og stabilitet.

Får alle flaskene mine plass i vinhyllen?

Her på Trademax finner du et stort utvalg av vinhyller og vinstativer. I sortimentet finner du vinstativer i mange forskjellige materialer og størrelser. Selv om du investerer i å bygge deg en komplett vinkjeller, kan du kjøpe vinstativene dine billig hos oss.

Hvilket materiale på vinhyllen er best for vinen?

Materialet på vinstativet påvirker ikke innholdet i flaskene. Selve vinen lagres vanligvis på eikefat før den tappes på flaske. Etter det blir ikke vinen like lett påvirket av omgivelsene.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje