Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 193 produkter
1
...
9

Populære filtreringer

Er du lei av å komme hjem og snuble over en rekke sko som er strødd med støy i hallen? Du trenger ikke engang ha barn for å oppleve det. Du kan til og med bo singel og bare ha to par sko – og fortsatt snuble over det andre paret i gangen hvis du er sliten og det er mørkt. Uansett trenger du et skostativ. Her på Trademax har vi et stort utvalg av skostativ, skohyller og annen skooppbevaring som hjelper deg med å få orden i kaoset.

Få orden i gangen med et skostativ

  • Hvor mange sko får plass i en skohylle?

    Det finnes skohyller i forskjellige størrelser. Har du kun et par sko som trenger en anvist plass i gangen, klarer du deg med en enkel liten hylle som kan plasseres rett ved døren. Er dere derimot en stor familie der alle har en forkjærlighet for å eie mange forskjellige slags sko, kan det hende dere må sette av en hel vegg i hallen til et skoskap med mange rom. Her hos Trademax kan du finne skooppbevaringen du trenger avhengig av dine behov.
  • Har jeg for mange sko for et skostativ?

    Hvis du trenger å spørre, så er det en mulighet for at du har for mange sko. Men det trenger ikke være noe problem. Skohyller er ikke den eneste måten å oppbevare sko på. Du bruker sannsynligvis ikke alle skoene dine på daglig basis og kan derfor oppbevare noen sko på andre måter.
  • Hvilket materiale er skostativet laget av?

    Skostativ finnes i mange forskjellige materialer. Tre og krom er vanlig. Men støpejern og andre metaller kan også forekomme.