Kontorskap

107 stk produkter
2005224(1).jpg

Få orden på papirene dine ved å skaffe deg et skikkelig kontorskap. Det blir morsommere og lettere å jobbe og lagre viktige dokumenter hvis du har riktig plass. Hos oss på Trademax finner du flere modeller av kontorskap med hyller og skuffer som passer inn i arbeidsrommet, stuen eller soverommet.

Lekre kontorskap til hjemmet ditt

Hvordan møblerer jeg med et kontorskap?

Hos oss på Trademax finner du kontorskap i flere modeller som passer inn i et hjemmemiljø. De kan kombineres med møblene i stuen eller soverommet ditt fordi de har en pen og stilren design. Ønsker du et mer solid skap til dokumenter og mapper i arbeidsrommet ditt, finnes det også flere modeller å velge mellom.

Hvilket materiale er best på kontorskap?

Når du velger kontorskap, må du tenke på hvor mye plass du trenger, om dørene skal kunne låses og om du trenger både hyller og skuffer til oppbevaringen din. Hvis kontorskapet skal stå i stuen eller soverommet ditt, er det bra å velge en av våre stilrene skap i tre. Et vakkert designet kontorskap blir som et møbel som smelter naturlig inn i den øvrige innredningen.

Hva er forskjellen på kontorskap og dokumentskap?

Når du trenger et sikkert kontorskap for å oppbevare verdifulle gjenstander som du ikke vil skal forsvinne hvis det blir innbrudd, kan du velge et dokumentskap. Dokumentskap er laget i metall, er låsbare og har vanligvis en mer industriell design. Hvis du har spørsmål om våre kontorskap, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager