Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Oppbevaringsskap

1400 stk produkter
Kontorskap
Kontorskap
Sikkerhetsskap
Sikkerhetsskap
Nøkkelskap
Nøkkelskap
Omkledningsskap
Omkledningsskap
Baderomsskap
Baderomsskap
Verktøyskap
Viser 24 av 1400 produkter
1
...
59

Leter du etter smarte og billige oppbevaringsskap som hjelper deg å holde det ryddig og i orden, hjemme? Kanskje du bor i en liten leilighet med begrenset plass, eller i et hus med oppbevaringsbehov i gangen, stuen eller på kjøkkenet. Kanskje du trenger et oppbevaringsskap der du kan samle de fine tingene dine eller viktige dokument og papirer. Hos oss på Trademax finner du et bredt utvalg av oppbevaringsskap i ulike størrelser, utførelser og stiler som passer til diverse oppbevaringsbehov. Vi på Trademax syns at oppbevaring skal være enkelt og fint! Vi tilbyr lave fraktkostnader og levering til hjemmet.

Fine og prisgunstige oppbevaringsskap til hjemmet

I vårt sortiment finnes noe for alle, uansett om du er ute etter et lite oppbevaringsskap med et minimalistisk formspråk, eller et stort oppbevaringsskap med god oppbevaringsplass og et iøynefallende design. Velg mellom forskjellige stiler og modeller, som et retroinspirert oppbevaringsskap i blikk, et oppbevaringsskap i tre med en landlig følelse, eller et trendy oppbevaringsskap med skapluker i et betonglignende materiale. Eller hvorfor ikke satse på et oppbevaringsskap med effektfull LED-belysning? Du finner våre oppbevaringsskap både i gulvstående og vegghengte modeller.

 

Oppbevaringsskap stuen

Stuen skal ha plass til mye, men uten å oppleves rotete. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av fine og smarte oppbevaringsskap som passer perfekt til stuen, fra både et praktisk og visuelt synspunkt. Søker du enda mer oppbevaring til stuen så tilbyr vi også matchende tv-benker og mediamøbler. 

Oppbevaringsskap kontor

Vi hjelper deg å skape et miljø til hjemmekontoret som gjør at du trives. Vi tilbyr oppbevaringsskap som gjør det lettere for deg å holde orden blant papirer og permer. For deg som ønsker og ha mulighet til å låse inn viktige dokumenter eller andre personlige eiendeler så anbefaler vi våre oppbevaringsskap med lås. Vi vet at kontoret er et rom som har et stort behov av gode oppbevaringsmuligheter, derfor tilbyr vi også andre oppbevaringsmøbler som hyller og bokhyller, ikke minst praktiske skuffeseksjoner. 

Oppbevaringsskap soverom

“Hver sak har sin plass”, med våre oppbevaringsskap kan du organisere og finne rett blant klær og annet på soverommet. Vi tilbyr så klart også kommoder, garderober, sengekister og andre smarte oppbevaringsmøbler som skaper orden på soverommet ditt. 

Oppbevaringsskap gangen

Gode oppbevaringsmøbler til gangen er alfa omega. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av oppbevaringsskap til plassen i gangen, uansett om du leter etter åpen eller skjult oppbevaring (eller kanskje begge deler?). Kompletter gjerne med praktisk skooppbevaring, kleshengere, hattehylla eller en praktisk sittebenk for en koselig og innbydende gang. 

Oppbevaringsskap kjøkken

Vil du ha et ryddig og fint kjøkken? Kanskje du trenger ekstra plass til oppbevaring, eller ønsker et møbel som kombinerer oppbevaring og plass for eksempel til kokebøker. Hos oss kan du velge mellom oppbevaringsskap i forskjellige utførelser som passer perfekt på kjøkkenet. Sjekk også ut vårt store utvalg av skjenker og vitrineskap.

Oppbevaringsskap baderom

Lite eller stort baderom, oppbevaringsskap er alfa omega i hjemmets til plassens kanskje minste rom. Høyskap med speil, underskap eller veggskap, vi hjelper deg å innrede skikkelig smart. For å få en bedre oversikt så har vi samlet alle våre oppbevaringsskap til badet i vårt store utvalg av baderomsmøbler.   


Smart oppbevaring som makser boplassen din

Tenk at et skap med oppbevaringsmuligheter kan være så betydelsefullt for å trives i hjemmet. Med et oppbevaringsskap kan boligens romslige plass optimeres, samtidig som det kan gi plass til mer gulvplass. Dessuten kan et oppbevaringsrom fungerer som en effektfull romdeler i den lille leiligheten, eller i et rom med åpen planløsning. Under følger noen tips og råd som hjelper deg å velge et oppbevaringsskap som gir boligen din maksimal plass. 

  • Tilpass møblene dine etter rommet, og ikke tvert om! Utgangspunktet når du skal velge et oppbevaringsskap bør alltid være det rommet det er tenkt å plasseres i. Hvordan ser planløsningen ut? Om det er en viss form på skapet som passer bedre enn en annen? La rommets utseende guide deg rett når det gjelder størrelse og modell, men også fargevalg. For eksempel kan hvite og lyse kulører gjør at rommet oppleves større, mens de litt svarte og mørke tonene kan skape effektfulle innslag.  
  • Satse på stengt oppbevaring! Et oppbevaringsskap med skapluker er en bra måte å organisere og “gjemme bort” saker på, og på denne måten får det hjemmet ditt til å føles romsligere. Det finnes nok av greier fremme uansett. Hos oss finner du oppbevaringsskap med både luker og skuffer, tenk på hva du har tenkt å oppbevare og velg et skap som tilbyr praktisk oppbevaring etter dine behov. I vårt sortiment finner du også oppbevaringsskap med kombinert, skjult og åpen oppbevaring, perfekt for deg som vil plukke unna en del ting, samtidig som du kan vise frem de fine eiendelene dine. 
  • Utnytt veggene! Å satse på vegghengte oppbevaringsskap er en bra måte å frigjøre gulvplassen på.