Skooppbevaring

443 stk produkter
Kampanje
1214582(6).jpg

Lei av sko-kaos? Med rett skooppbevaring holder du det ryddig og i orden, samtidig som det er lett å finne igjen skoene dine. Hos oss på Trademax finner du smart og effektiv skooppbevaring til en ryddig og innbydende gang. Vi har alt fra skohyller og skostativ, til praktiske skoskap som oppbevarer og beskytter skoene dine mot støv og annet. Vi hjelper deg med å organisere og oppbevare dine sko med hjelp av innovative og funksjonelle løsninger til skooppbevaring. Få orden og skap en hyggelig entré med en smart oppbevaring. 

 

Så mange sko, så mange forskjellige alternativ til god skooppbevaring!

Sko har vi alle, og et sted må de oppbevares. Med våre fire årstider kreves også sko til alt av vær og muligheter. Det blir lett mange par sko pr. person og i en familie kan et berg med sko lett vokse til liv og ta over hele gangen. Praktisk skooppbevaring er A og O for en hyggelig og fresch entré, og i vårt sortiment finner du ulike alternativ for skooppbevaring.
 

Skohylle & Skostativ

Benytt deg av den gulvplassen under knaggrekka eller trappen din som ikke brukes til noe, og plasser en skohylle der. Et fint skostativ eller en skohylle har lenge vært et populært oppbevaringsalternativ til plassen i gangen. Med sitt stilrene og enkle formspråk er det lett å plassere og like de. Skohyller er dessuten enkelt å bygge på høyden, med to skohyller opp på hverandre får du både mer oppbevaringsplass samtidig som det er litt plass. En liten skohylle eller et lite skostativ er derfor et perfekt valg om du har en gang med begrenset plass. Velg mellom materialer som skohylle i tre, skohylle i metall og skohylle i eik. Kanskje du er ute etter en smal skohylle? Ingen problem, vi tilbyr skohyller og skostativ med forskjellige høyder og bredder sånn at du kan finne det som passer hjemmet ditt best. 

Hos oss kan du også finne en praktisk skobenk, en skohylle med benk, Dette praktiske møbelet kombinerer skohylle med sitteplass, så du lett og enkelt kan ta på deg skoene behagelig der du også oppbevarer dem. Vi tilbyr også sittemøbler med oppbevaring, en funksjonell benk til plassen i gangen med en skohylle og innebygde oppbevaringsskuffer. 
 

Skoskap

Met et praktisk gulvskap kan du skjule skoene dine og holde dem borte fra støv og annet, samtidig frigjøre gulvplassen. Med våre skoskap kan du oppbevare skoene dine like stilrent og fint, som enkelt og de er lettilgjengelige. Velg mellom skoskap i forskjellige modeller og størrelser. Et lite skoskap til gangen med begrenset plass, eller et praktfullt skoskap med mange hyller til gangen som krever mye med oppbevaringsmuligheter – her finner du skoskapet uansett hvilke oppbevaringsbehov du har. Et høyt og smalt skoskap er utmerket om du vil ha maksimalt med oppbevaringsplass i entrén din. Hvorfor ikke oppbevare skoene dine i et skoskap med speil og få et elegant møbel til skooppbevaring som løfter hele gangen. I vårt sortiment finner du skoskap i det vakre natur materialet bjørk og skoskap i eik, men også hvitlakkerte skoskap, skoskap i hvit høyglans og skoskap i svart høyglans.
 

Bestill din skohylle og skoskap online hos Trademax

Gjør det slutt med sko-kaoset en gang for alle(!) og bestill ditt møbel til skooppbevaring allerede i dag. En skohylle, skobenk, et skostativ eller skoskap – når du har funnet det som passer deg, dine behov og ditt hjem best så klikker du enkelt hjem det og får det levert hjem til deg. Vi har lave fraktkostnader og 14 dager angrerett. Vår imøtekommende og flinke kundeservice finnes her for å kunne hjelpe deg og svare på alle spørsmål angående kjøpe ditt! 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje