Hopp over overskriften og gå videre.

Ikke gå glipp av SOMMERSALG - gale tilbud!

Kategorier

Skoboks

12 stk produkter
Viser 12 av 12 produkter

Er du lei av hauger med sko innenfor døren? Det trenger ikke mange par sko for at skohyllen skal bli full og de resterende skoene havner på gulvet. Med en skoboks fra oss på Trademax får du orden i gangen din og skoene holder seg fine lenger. Skoene trenger å bli tatt vare på for å beholde sin form, og hvis de ligger på gulvet er det en risiko for at de blir skadet. Med en skoboks får du skoene bort fra gulvet og de kan hvile på en måte som er gunstig for dem. Du vinner plass, og sko og støvler blir ikke skadet.

Organiser og organiser skoene dine med en skoboks

Hvordan plasserer jeg en skoboks?

Hos oss på Trademax finner du flere modeller av skobokser som har ulike bruksområder. Ønsker du et pent møbel i gangen som både er skoboks og avlastningsflate, finnes det flere flotte og praktiske alternativer. Foretrekker du å ha en åpen skohylle med rikelig plass til sko, kan du ha den i et skap, i kjelleren eller i garderoben din.

Hvilke fordeler har en skoboks?

Når du har en lukket skoboks kan du oppbevare de tørre skoene du ikke bruker i boksen og få en god oversikt. En åpen skoboks blir et bra sted for fuktige sko å hvile og tørke. Sko som oppbevares i skoboks holder formen og slites ikke like fort. Med en pen og praktisk skoboks fra Trademax blir det lettere å holde rent og pent i gangen.

Hvilken skoboks skal jeg velge?

Det finnes klassiske, moderne og enklere modeller av skoboks for å møte de ulike behovene som finnes i et hjem. En lukket skoboks blir et pent møbel i gangen mens de større åpne hyllene passer bedre i et oppbevaringsrom. Hvis du har spørsmål om hvilken skoboks som er mest egnet for dine behov, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.