Hopp over overskriften og gå videre.

Kampanjepriser på senger, sofaer & mye mer!

Opphører om:

Skohylle med benk

77 stk produkter
Viser 24 av 77 produkter
1
...
4

Populære filtreringer

Når du kommer innenfor døren hjemme hos deg selv, blir du glad over at ting og tang er praktiske og komfortable. Et av møblene som hjelper deg å holde orden og som skaper trivsel, er en skohylle med benk å sitte på. Velg en billig skobenk fra vårt varierte utvalg av pen og praktisk skooppbevaring.

Skap orden blant skoene med skohylle med benk

Hvilken skohylle med benk skal jeg velge?

Det er hyggelig hvis skohyllen med benk passer sammen med den øvrige innredningen i gangen. Velg den fargen og stilen som stemmer med hvordan det ser ut i akkurat din gang. Tenk også på hvilken skobenk som får plass med den mengden sko du vet at du pleier å ha stående. Målene på din skobenk er så klart også viktige, slik at den får plass.

Kan jeg ha noe annet enn sko i min skobenk?

Bortsett fra sko kan du sette kurver i skobenken din. I dem er det for eksempel praktisk å oppbevare hansker, luer og skjerf. Det kan også være bra å oppbevare skokrem, skohorn og støvelknekter i skohyllen under benken. Skohyllen er også for sykkelhjelmer.

Hvordan plasserer jeg min skobenk best?

Det er hyggelig å ha skobenken langs veggen, så du kan lene deg tilbake når du setter deg for å ta på skoene. Fordi du ikke vil dra inn smuss i resten av hjemmet ditt, er det bra å ha skobenken så nær ytterdøren som mulig. Har du en grovinngang kan det være bra å ha en skobenk der også, for de skoene som har vært ute på virkelig skittent underlag.