Baderomsmatte

923 stk produkter
Kampanje
912452(15).jpg

En baderomsmatte er som en varm klem til føttene, akkurat når man trenger det. Uansett om det er morgen eller kveld er føttenes kontakt med baderomsmatten alltik like overraskende herlig, og den sprer en varm følelse gjennom kroppen.

Her hos Trademax finner du akkurat den baderomsmatten som passer deg og ditt bad. Uansett hva du er på utkikk etter så kommer du til å finne det her, om det så er et rundt baderomsteppe eller kanskje en stor en som dekker nesten hele badegulvet. Velkommen til å finne den neste delikate detaljen som gjør badet ditt til en herligere opplevelse!

Vanlige spørsmål og svar

Hvor legger man en baderomsmatte?

Gjennom rett plassering av en fin matte til badet, kan du skape en hjemmekoselig følelse på badet ditt. Det er alltid bra å plassere et gulvteppe foran dusjen eller badekaret. På denne måten blir ikke gulvet vått og det er også godt å plassere de rene føttene på en myk matte. Det andre stedet å plassere en baderomsmatte er foran vasken. Da får du noe godt å stå på når du gjør deg klar på morgenen eller pusser tennene på kvelden. Det praktiske er også at matten fanger opp vannsprut og gulvet forblir tørt.

Hvilken form skal jeg ha på baderomsmatten min?

Hvilken form du velger på matten du skal ha på badet, kommer helt an på hvor du hadde tenkt å plassere den. En rektangulær matte kan passe fra utenfor dusjen eller helt inn til badekaret, mens en rund baderomsmatte kan plasseres midt på baderomsgulvet.

Hva skal man tenke på når man kjøper baderomsmatte billig online?

Det viktigste når man skal kjøpe en baderomsmatte er sklibeskyttelse. På et bad er det stor risiko for å treffe harde overflater hvis du sklir. Derfor er det ekstra viktig å finne et baderomsteppe som ikke sklir på overflaten hvis det er vått.

Kan jeg vaske baderomsteppet mitt?

Majoriteten av våre matter kan du vaske i vaskemaskinen. Bare vær nøye og les på vaske instruksjonene før du slenger den i vaskemaskinen. En baderomsmatte skal vaskes på minst 40 grader, helst 60. Etter vask er det viktig at matten henges opp og får tørke helt før den legges tilbake på baderomsgulvet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje