Håndklær og badehåndkle

30 stk produkter
Kampanje
906166(1).jpg

På badet vil vi gjerne innrede med myke og herlige tekstiler. Våre herlige badelaken er både fine å henge på badet og gode å tørke seg med etter en lang dusj eller et bad. Vi tilbyr et stort utvalg av badelaken i forskjellige størrelser, farger, mønster og tykkelser. Du kan enkelt piffe opp badet ditt med fargeglade håndklær. Med våre badelaken og håndklær skaper du et hyggelig og koselig bad. Velg mellom flere produkter i samme kolleksjon for å ha badelaken til ulike tilfeller og for å skape en fin helhet på badet.

Vanlige spørsmål og svar

I hvilken størrelser kan jeg kjøpe badelaken billig hos oss på Trademax?

Et badehåndkle er oftest mindre i størrelse enn hva et badelaken er. Badelaken bruker som regel å være 100x150 cm, men hvilken størrelse du foretrekker er så klart smak og behag. Mindre håndklær er enklere å håndtere og tar mindre plass å oppbevare. Størrelse på badelakenet skal velges ut i fra smak og hva du skal ha det til. Hvor stor oppbevaringsplass du har kan også være bra å ha i tankene når du kjøper badelaken billig online.

Hvilke ulike materialer finnes det på fine badehåndklær & badelaken?

De fleste badelakene er ofte laget av bomull. Noe som gjør at de kan krympe og bli litt ulike, dette kommer an på kvaliteten. Vi tilbyr høykvalitative badelaken i bomull som er laget av 100% absorberende bomullsmateriale. Noe som gjør at de er både myke og holdbare. Badehåndklær i frotté gjør dem slitesterke og ekstra absorberende.

Hvordan skal jeg vaske badehåndklær?

Vi anbefaler at man alltid leser vaskelappen før du vasker badelakene dine. Badehåndklær skal oftes vaskes på 60 grader. Da får du bort bakterier og virus som kan oppstå i håndkleet. Hos Trademax finner du billige badelaken og badehåndklær av høy kvalitet.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje