Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 2 av 2 produkter

En stilig og koselig morgenkåpe for kvinner er et must-have, og det er veldig nyttig. Det er like hyggelig ved frokostbordet som det er etter et bad, og du er allerede påkledd før dagen virkelig har startet.

En morgenkåpe for kvinner er et must på en kald morgen

  • Er det flere fordeler med morgenkåper for kvinner?

    Du kan bruke den om kvelden også, for eksempel når du har gjort deg klar for natten og vil være oppe litt lenger uten å skifte. Kanskje det er en sen film du vil se, eller du vil sette deg opp og lese. Du kan også gå lenge rundt i morgenkåpe på en fridag. En morgenkåpe er et upretensiøst plagg. Velg fra vårt nåværende utvalg her på nettsiden.
  • Hvilket materiale skal jeg velge på morgenkåpen min?

    Du kan velge bomullsfrotté, som absorberer fuktighet etter bading, og som gjør at du tørker raskere. Vil du ha noe skikkelig mykt og koselig, kan du i stedet velge velour, som er et koselig plagg du kan ha på deg foran bålet mens du drikker en kopp te. Det er forskjellige kvaliteter, så du kan velge en som føles akkurat passe tykkelse og akkurat passe mengde luksus.
  • Hva skiller morgenkåpen til kvinner fra herremodellen?

    Det eneste som vanligvis avviker er størrelsen og kanskje også fargen. Menn velger vanligvis en nyanse av blått, men damer er mer sannsynlig å få en cerise eller rosa nyanse. Få hver samme modell, men i forskjellige farger. Damemorgenkåper er også fine å ha når du skal på ferie, både som badekåpe ved bassenget og på stranden.