Persienner

96 stk produkter
bc289d42d3b801067e4745f1f9c77d4c48ecba21.jpg
Det er noen ganger vanskelig å tro at et relativt kjølig og solfattig land som det vi bor i trenger persienner, men ingenting kan være mer feil! Vi må beskytte oss selv og vårt hjem mot overflødig varme og hete. Heldigvis finnes det et antall hyggelige og billige modeller å kjøpe online fra oss på Trademax. Velg mellom mange billige rullegardiner og plissegardiner!

Persienner for enhver smak

Skal man velge plisségardin eller persienne?

Dette er litt av en smakssak! Begge modellene kan stilles sånn at de gir en enkel beskyttelse eller helt tildekket. Persienne er vanligvis laget av aluminium, mens plisségardiner er laget av stoff, selv om unntak finnes. I dag begynner også andre materialer å komme som tre eller bambus.

Når er det best å velge en persienne?

Mange av oss føler at søvn blir bedre på et soverom når persienner brukes til mørklegging. Da kan det være smart å kjøpe en skikkelig bra persienne online og montere på soverommet ditt. En god natts søvn er veldig viktig og hjelper deg med å generelt føle deg bedre.

Hvilke materialer brukes i persienner?

I dag brukes ofte en kombinasjon av metall og plast i en persienne. Det blir også laget persienner av tre. Det skiller ingenting mellom disse funksjonene, alle materialene fungerer like bra.

Er det vanskelig å montere persienner?

Nå for tiden finnes det enklere løsninger for persienner, rullegardiner og plissegardiner. Du monterer dem enkelt med hjelp av bruksanvisningen som følger med. Tenk på at du er nøye når du måler vinduene dine før du gjør en bestilling på nett!

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)