Svart gardin

76 stk produkter
Kampanje
  • Svart
05e6814a3fcda74064fc48d3516011ad43308c9f.jpg

En svart kan blokkere solen på varme sommerdager for å gjøre det kjøligere innendørs. En sort gardin kan også brukes for å gjøre soverommet mørkt, noe som ofte gjør det lettere å sovne når det er helt mørkt. Hos Trademax finner du svarte gardiner i ulike materialer og lengder.

Er alle svarte gardiner mørkleggingsgardiner?

Nei, du kan finne flere varianter av svarte gardiner, hvor noen er veldig tette for mørklegging, mens andre slipper inn litt sollys. Mange velger svarte gardiner ikke fordi de gir mørklegging, men fordi de er stilige og passer godt til interiørstilen. Hos Trademax har vi svarte gardiner i ulike varianter, og det er enkelt å finne noe for enhver smak.

Kan jeg vaske mine svarte gardiner?

Ja, du kan vaske svarte gardiner. Sørg for å se hvordan du skal vaske akkurat dine gardiner, og heng dem opp rett når de tørker slik at de ikke blir for krøllete. Noen stryker gardinene sine for å få dem glatte, mens andre bruker mangel. Det er opp til hver enkelt å velge hva som passer best.

Kan jeg henge svarte gardiner i skrå takvinduer?

Det er vanskelig å bruke sorte gardiner til skrå takvinduer, da gardinene ikke vil henge mot vinduet. Imidlertid kan du sette inn svarte rullegardiner i et skrått takvindu. Det finnes spesielle rullegardiner som passer til vinklede vinduer. Ta en titt hos oss på Trademax og se vårt utvalg av gardiner, og kontakt gjerne vår kundeservice hvis du trenger hjelp.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge (1)
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Kampanje