Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 207 produkter
1
...
9

En rullegardin er den beste måten å garantere en god søvn på, både mørke netter og lyse netter. På den ene siden holder rullegardinen uønsket lys ute, og på den andre siden demper den støy utenfor. Velg dine favoritter fra vårt brede utvalg og få en interiørdetalj som skaper velvære og komfortable netter.

Stilig, enkel og fleksibel med rullegardiner i vinduet

  • Hva bør jeg vurdere når jeg velger rullegardiner?

    Det som er viktig å tenke på når du velger rullegardin er om du vil ha total blackout eller kun dempe lyset til en viss grad. Noen rullegardiner slipper gjennom mye lys og de kan være en fordel når du kun ønsker å stenge utsikten, men likevel vil ha litt lys inn i rommet.
  • Kan jeg ha rullegardiner andre steder enn vinduet?

    Hvis du har en sovealkove eller på annen måte ønsker å skjerme sengen fra resten av rommet, er en rullegardin utmerket. Du kan også henge en rullegardin på baksiden av en oppbevaringshylle for å lage en romdeler. Det er mulig å bruke en rullegardin for å dempe lyd gjennom en tynn dør også, eller for å skjerme av en døråpning man ikke vil bygge for.
  • Hva er fordelen med en mørkleggingsgardin?

    Siden en mørkleggingsgardin virkelig stenger alt lys ute, er den perfekt om sommeren, når solen ellers truer med å vekke deg om morgenen. Den blokkerer også lys fra gatelys, billykter og mer slik at du kan sove i fred. I tillegg er en mørkleggingsgardin en fordel på virkelig varme sommerdager, når du kan bruke den til å stenge solens varme ute fra rommet ditt.