Sengehimmel baby & barn

2 stk produkter
Kampanje
1036563(1).jpg

Velkommen til Trademax, hvor vi har et bredt utvalg av sengehimler til baby & barn som passer perfekt til å skape en drømmeaktig atmosfære på barnerommet. En sengehimmel kan gi en følelse av trygghet og sikkerhet for barnet ditt samtidig som det fungerer som en vakker innredningsdetalj. Vårt utvalg av sengehimler baby kommer i ulike farger og stiler og er laget av høyeste kvalitet for å sikre holdbarhet og sikkerhet.

Passer sengehimmelen til alle typer barnesenger?

De fleste sengehimler passer til standard enkeltsenger, men det er viktig å dobbeltsjekke målene på sengen din og sengehimmelen før du kjøper. Det finnes også spesialdesignede sengehimler for sprinkelsenger, vogner og himmelsenger. Hos Trademax finner du sengehimler for barn som passer til de fleste barnesenger.

Hvordan monterer jeg en sengehimmel baby & barn?

Montering av en sengehimmel kan variere avhengig av modell og produsent. De fleste sengehimler leveres med fester eller kroker som kan festes i taket eller på veggen. Noen sengehimler skal festes til sengens ramme, velg den modellen som passer best til barnets seng. Sørg for å følge produsentens instruksjoner nøye for å sikre at sengehimmelen monteres på riktig måte. Hvis du er usikker på hvordan du skal montere sengehimmelen din, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice.

Hvilken type materiale er sengehimmelen for barn laget av?

En sengehimmel for barn er vanligvis laget av lett og luftig materiale som bomull eller chiffon. Noen sengehimler kan også være laget av tyll eller nett for å gi en mer luftig og drømmeaktig følelse. Alle materialer er nøye valgt ut for å sikre både kvalitet og holdbarhet. Hos Trademax finner du sengehimler for barn i ulike materialer og farger.

Kan jeg vaske min sengehimmel baby & barn?

Ja, de fleste sengehimler kan vaskes i maskin på en skånsom syklus. Sjekk alltid vaskeanvisningene på din sengehimmel og følg dem nøye. Noen sengehimler kan kreve håndvask eller kjemisk rensing. Hos Trademax finner du sengehimler for barn som er lette å rengjøre og vedlikeholde.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Kampanje
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje