Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Viser 7 av 7 produkter

Populære filtreringer

Med en retro taklampe fra oss på Trademax gir du hjemmet ditt en spennende og annerledes innredningsdetalj som gir en vakker belysning i hjemmet ditt. En retro taklampe har en stilren design som smelter godt inn i både moderne og eldre innredning.

Gi hjemmet ditt karakter med en retro taklampe

Hvor kan jeg ha en retro taklampe?

Hos oss på Trademax finner du retro taklamper i flere modeller som passer inn i kjøkken, stue og soverom, ja alle rom. Du kan velge om du vil ha en taklampe som henger ned en bit i rommet eller en plafond. Hvis du vil skape en tidstypisk innredning for din retro taklampe passer den godt inn sammen med enkle former og møbler i teak. 50-, 60- og 70-tallet ble preget av funksjonalisme og strammere linjer og tekstiler i naturmaterialer og enkle mønstre. De retro taklampene som du finner hos oss på Trademax passer også godt inn i en helt moderne innredning, noe som kan skape en spennende effekt.

Hvilke fordeler har en retro taklampe?

De retro taklampene som du finner hos oss på Trademax er nyproduserte etter den litt strammere innredningsstilen som kjennetegnet 50-, 60- og 70-tallet. Mange av taklampene som ble produsert da hadde kopper i farget glass og detaljer av tre eller metall. Den store fordelen med en retro taklampe fra oss på Trademax er at den er nyprodusert, noe som gjør at alle kabler og kontakter holder moderne sikkerhetsstandard. Hvis du har spørsmål om våre taklamper i retrostil, er du alltid velkommen til å kontakte oss på Trademax kundeservice.