Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 45 produkter
12

Populære filtreringer

En taklampe gir lys innendørs og med ulike taklamper kan man variere lyset. I stuen vil man kanskje ha en myk belysning som sprer seg ut i hele rommet, mens man i kjøkkenet vil ha en mer konsentrert belysning over spisebordet. I tillegg har taklampen selv en stil som skal passe inn. Men en taklampe med farge av gull gir en lyskilde som passer inn i mange hjem, men samtidig gir litt klasse på belysningen. Hos oss på Trademax har vi litt ulike modeller av taklampe i gull. Ta en titt hos oss og se hva som passer best hjemme hos deg.

Hvilken lyspære passer til en taklampe i gull?

I en taklampe i gull brukes som regel en lyspære med sokkel E27. Den kalles også stor sokkel. Selv om den gamle teknologien med glødetråd ikke brukes lenger, har mange LED-pærer samme type sokkel. Det finnes taklamper med andre sokkeltyper. Se på spesifikasjonene for taklampen du har, så står det hva du skal bruke.

Hvordan fester jeg en gull taklampe i taket?

En taklampe med farge av gull henger man opp på en takkrok. Hvis du bytter ut en taklampe, er det med all sikkerhet allerede en takkrok der, hvis ikke borer du et hull i taket og fester en takkrok med plugg. Det er ikke så vanskelig, men du trenger å bruke et sterkt bor hvis taket er laget av et hardt materiale som betong. Ta kontakt med oss hvis du støter på problemer, så hjelper vi deg.

Kan jeg justere høyden på en taklampe i gull?

Hvis du har en taklampe med farge av gull som henger ned fra taket, kan du justere høyden på den. En lampe som henger ned må henge på riktig høyde uansett takhøyde.