Hopp over overskriften og gå videre.
Viser 24 av 48 produkter
12

  • Kan jeg kjøpe stor blomsterkrukke til utebruk hos Trademax?

    Vi har store blomsterkrukker til utendørsbruk i forskjellige materialer. Perfekt for deg som liker å ha store planter som rammer inn altanen eller balkongen. Du kan også finne sett med store blomsterkrukker i ulike størrelser. Perfekt om du vil matche forskjellige planter i grupper. Å innrede en balkong med store krukker gir en hjemmekoselig følelse og du får en oase å nyte. Match gjerne med litt hengende planter i krukker, sånn at du får en vakker innramming som gjør at du ikke vil gå inn igjen.
  • Hvordan kan jeg innrede med store krukker inne?

    Vil du skape en følelse av en stilren oase med grønne planter, kan du med fordel gruppere matchende krukker sammen. Materialet som leire og keramikk kan du la stå vakkert på gulvet. Hvis du vil skape effekter, kan du blande storblomstrede planter med for eksempel bambus. Rotting gir et stilig inntrykk og passer fint til for eksempel et sitrustre eller oliventre.
  • Hvilken type av stor krukke er best til å ha ute?

    Hagekrukker som ikke står under tak bør tåle vann og eventuell frost som plutselig kan komme. Materialer som kunstrotting, sten og plast er perfekte valg. Velger du keramikkrukker til utebruk er det bra å velge en type som er brent litt ekstra hardt. Da suger ikke krukken opp vannet og kan klare at det blir plutselig frost. Hos oss på Trademax kan du lese om krukkenes spesifikasjoner og finne den som passer deg best. Vil du ha råd om hvilken krukker du skal velge kan du alltid snakke med vår kundeservice.