Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 458 produkter
1
...
20

Populære filtreringer

En blomsterkasse er et perfekt alternativ for deg som vil plante på en organisk måte. Her hos Trademax.no selger vil billige blomsterkasser som du enkelt kan bestille online, med en rask levering. Vi selger alt fra blomsterkasser av tre, blomsterkasser av metall og balkongkasser. Våre blomsterkasser har fine design som kommer til å gi balkongen din eller hagen en naturlig sjarm.

Stilig blomsterboks til en god pris

 • Hvor lenge holder blomsterkassene?

  Våre billige blomsterkasser har en høy kvalitet og kan holde i ca 15 år om de blir vedlikehold på rett måte. Det kommer også så klart an på været og hvilke materialer blomsterkassene har.
 • Hvilkene blomsterkasse trenger jeg?

  Det kommer helt an på hva du er ute etter, og hvor stor plass du har i hjemmet ditt. Om du har en stor hage selger vi store blomsterkasse, men vi selger også blomsterkasser som du kan ha på veggen din, eller blomsterkasser til balkongen. Vi har en blomsterkasse til deg uansett hvor liten eller stor plass du har.
 • Hvordan går monteringen til?

  Alle blomsterkasser fra oss er enkle å montere og kommer med klare instruksjoner. Du kan gjøre det selv og begynne å plante allerede samme dag.
 • Hva kan man plante i en blomsterkasse?

  Du kan plante både grønnsaker og blomster i blomsterkassen din. Alt man trenger er jord og du kan begynne å fylle hjemmet ditt med nye planter og grønnsaker. Før du begynner å plante er det viktig at du leser om hva forskjellige blomster og grønnsaker trenger for å vokse ordentlig.