Bassengbelysning

8 stk produkter
e39a805112707e75e979ed5688237bc2e4087f20.jpg

Å installere belysning i bassenget ditt er ikke bare vakkert, men også veldig brukervennlig. Når mørket kommer er det herlig å ta et kveldsdupp og samtidig ha bassenglamper som lyser opp bassenget ditt og hagen. Hos Trademax finner du bassengbelysning som passer til alle typer basseng, så kan du ta deg et dupp uansett tid på døgnet. Velkommen til å utforske vårt sortiment av bassengbelysning billig online.

Vanlige spørsmål og svar

Hvorfor trenger jeg bassengbelysning?

Med hjelp av lamper til bassenget ditt høyer du kosefaktoren i bassenget. Du lyser opp bassenget ditt både dag og kveldstid, og gir bassenget ditt et helhetsinntrykk. Med bassengbelysning under kvelden kan du også ta deg et dupp når det blir mørkt.

Hvilke ulike modeller på bassenglamper tilbyr Trademax?

Hos Trademax kan du finne bassenglamper som flyter, belysning til bassengveggen, men også belysning til å plassere rundt bassenget. Utforsk vårt brede sortiment og bestill den bassengbelysningen som passer deg og ditt basseng best.

Kan jeg kontrollere lampene i bassenget mitt?

Gjennom å kikke på noen av våre LED-lamper til bassenget kan du velge både lysstyrke og farge. Noen av våre modeller kan du styre med hjelp av en fjernkontroll, sånn at du raskt og enkelt kan justere bassengbelysning din når du vil.

Hvordan plasserer jeg bassengbelysningen min?

Belysningen din i bassenget kan du plassere, enten på bassengveggen eller i bunn. Det skaper en kul effekt. Vi tilbyr også flytende bassenglamper som gir et vakker basseng på kvelden. Det er også også moro med bassengbelysning som flyter.

Kan jeg kjøpe bassengbelysning med magnet?

Så klart kan du det. Hos Trademax finner du bassenglamper som du enkelt fester med en magnet på bassengveggen din. Du kan derfor flytte lampene etter behov, både under og over flaten. Du kan også la den flyte fritt i bassenget.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager