Bassengduk & liner

63 stk produkter
943399(1).jpg

Avhengig av hvilken type basseng du har, trenger du forskjellige former av bassengduk og basseng-liner. Våre forskjellige tepper er tilgjengelige i forskjellige størrelser og farger, slik at du enkelt kan finne et som passer til bassenget ditt. Velkommen til å utforske Trademax brede utvalg for å finne en bassengduk eller basseng-liner som passer deg og ditt basseng.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilken basseng-liner skal jeg ha?

Hvilken liner til bassenget du skal ha kommer an på hvilken type av basseng du har. Har du et basseng av plast får du forhåpentligvis med deg en bassengduk på kjøpet. Imidlertid må den kanskje byttes ut over tid, siden den raskt kan bli slitt. Hvis du har et fast basseng, trenger du en basseng-liner. Det fungerer som en ekstra beskyttelse og som en gulvmatte i bassenget. Hos Trademax finner du matter og bassengduker for både runde og rektangulære bassenger.

Hva er bassengduk & basseng-liner?

Det som sitter på innsiden av bassenget kalles for bassengduk eller basseng-liner. Fordelen med disse er at de gjør sånn at vannet holder seg i bassenget. Det er som regel veldig lette å bytte. Om du skulle bli lei av fargen eller vil gi bassenget ditt et nytt design kan du alltid bytte den ut etter behov.

Hvorfor trenger jeg å kjøpe en bassengduk?

Vil du holde bassenget ditt fresht og rent så lenge som mulig er det bra å kjøpe en bassengduk. Dessuten gir du bassenget ditt et personlig utseende. Har du et fast basseng trenger du nok å kjøpe en fin basseng-liner. Her kan du for eksempel gjøre sånn at vannet ser herlig og innbydende ut med en blå bassengduk.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)
Forventet levering innen 10 hverdager