Bassengstige

22 stk produkter
107162.jpg

Hos oss på Trademax finner du bassengstiger som er utformet til ulike typer av bassenger. Vi har bassengstiger til både basseng over bakken og nedgravde basseng til en god pris. Vi tilbyr mange ulike høykvalitative modeller, sånn at du enkelt skal kunne bestille en bra og fin bassengstige billig online. Velkommen til å utforske Trademaxs store sortiment.

Vanlige spørsmål og svar

Hvilket material på bassengstige er best?

Til basseng på bakken eller mer tilfeldige basseng kan en bassengstige å hardplast, plast og metall være et bra alternativ. De er både enkle og lette å flytte når bassenget ikke er i bruk. Til nedgravde bassen er det mer vanlig med bassengstiger av metall. Disse er ment til å sitte der permanent og skal derfor holde lenger. Vi har også bassengstiger i rustfritt stål, da bassengstiger utsettes for mye vann og de kan derfor lett begynne å ruste. Gjennom å kjøpe bassengstige hos Trademax får du en fin og kvalitativ bassengstige til en bra pris.

Hva skal jeg tenke på når jeg kjøper en bassengstige?

Det som er viktig å tenke på når man kjøper en bassengstige er at den skal passe til dybden du har på bassenget ditt. Det er også viktig å velge en bassengstige som passer den typen av basseng du har. Noen bassengstiger egner seg best til basseng på bakken og andre til nedgravde basseng. Det er også så klart viktig at stigen skal passe estetisk og føles stabil for hele familien.

Hvorfor trenger jeg en bassengstige?

Bassengstiger hjelper deg og gå inn og ut av vannet i eget tempo. Det er enkelt uansett om du er et barn som leker, eller en voksen som er litt mer pyse. Med bassengstiger kan barn øve dykkingsevnene i en behagelig høyde og her kan du som voksen også gjøre styrkeøvelser i mykt vannmotstand.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Materiale
Bredde
Fra(cm)
Til(cm)
Lengde
Fra(cm)
Til(cm)
Høyde
Fra(cm)
Til(cm)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)