Møbelbeskyttelse

Viser 240 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

De fleste av våre hagemøbler tåler visselig å stå ute året rundt, men de har det allikevel godt av å bli beskyttet mot unødvendig slitasje. Vi har et bredt sortiment av møbeltrekk som beskytter dine hagemøbler mot vær og vind. Med et møbelovertrekk gjør du utelivet ditt litt lettere, fordi at du ikke trenger å flytte inn møblene i boden for vinteroppbevaring. Du trekker enkelt møbelbeskyttelsen over dine hagemøbler som fortsatt står utendørs, godt beskyttet på sin plass under overtrekket. Her finner du også putebokser, puteposer og putekasser for oppbevaring av puter!

Bevar dine hagemøbler og utemøbler lengre

Et godt møbeltrekk og værbestandige putebokser er en nødvendighet for å kunne bevare dine hagemøbler og puter lengre. På denne måten kan du nyte dine hagemøbler med tilhørende puter og tilbehør i mange somre fremover. Møbeltrekk er en billig investering fordi at kostnadene for øvrig vedlikehold og rengjøring minsker betydelig. Trademax tilbyr møbelovertrekk i flere ulike størrelser, slik at du enkelt skal kunne finne noe som passer akkurat dine hagemøbler. 

Vi har blant annet:

  • Møbeltrekk
  • Puteboks
  • Putepose
  • Putekasse
  • Hammocktrekk

Har du en større møbelgruppe på uteplassen eller mange hageputer og sitteputer, puter eller annet du vil legge bort? Her finner du også ekstra store putebokser, putekassesr og møbeltrekk! Bestill dine møbeltrekk online på Trademax allerede i dag! Vi tilbyr sikre leveranser hele veie hjem til deg. 

 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Farge
Funksjon
Sengemål
Utseende
Pris
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje