Parasolltrekk

1 stk produkter
130963(1).jpg

Vil du beskytte parasollen din mot vær og vind? Da har du kommet til rett sted! Hos Trademax finner du et bredt utvalg av parasollbeskyttelse som passer de fleste størrelser og modeller. Våre parasollbeskyttelser er laget av høykvalitetsmaterialer som beskytter parasollen din mot regn, sol og smuss, og som forlenger levetiden. Med riktig parasollbeskyttelse kan du oppbevare parasollen din på en optimal måte for lang levetid.

Kan jeg bruke samme parasollbeskyttelse for ulike størrelser av parasollen?

Nei, det er viktig å velge riktig størrelse på parasollbeskyttelsen for at den skal passe til parasollen din. Våre parasollbeskyttelser finnes i flere ulike størrelser, så sørg for å måle parasollen din grundig for å velge riktig størrelse på parasollbeskyttelsen. Hvis du er usikker på hvilken størrelse du trenger, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice så hjelper de deg gjerne!

Hvilket materiale er best for en parasollbeskyttelse?

Det avhenger av personlige preferanser og hvor du bor. Hvis du bor i et område med mye regn og fuktighet, kan det være lurt å velge en parasollbeskyttelse laget av vanntett materiale som PVC eller polyester. Hvis du bor i et solrikt område, kan du velge et materiale som beskytter mot UV-stråling for å forlenge levetiden til parasollen din.

Hvordan oppbevarer jeg min parasollbeskyttelse når den ikke er i bruk?

For å forlenge levetiden til parasollbeskyttelsen din, er det viktig å oppbevare den på riktig måte når den ikke er i bruk. Oppbevar parasollbeskyttelsen tørt og rent, helst innendørs eller i en oppbevaringsboks utendørs. Oppbevaring av parasollbeskyttelsen i direkte sollys kan bleke og skade materialet på lang sikt.

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Farge
Pris
Fra(kr)
Til(kr)