Hopp over overskriften og gå videre.

Bestill før 5/6 for levering før Sankt Hans!*

Tid igjen å bestille:

Viser 24 av 97 produkter
1
...
5

Hageputer har nå for tiden blitt svært bestandige mot vær og vind, men det sliter likevel på stolputene dine om du lar dem ligge ute i sol og regn. Saml sammen sitteputene dine og legg dem i en vanntett puteboks eller putekasse som er tilpasset hagemøbler så holder de seg fine mye lenger. Hos Trademax tilbyr vi billige putebokser og putekasser av tre, kunstrotting og plast i farger som hvit, grå eller svart. Velg en liten puteboks eller en stor putekasse – vi har til og med størrelser som gigant og XL for deg som har mange puter!

Bevar dine puter med vannntett putekasse

Gode hagemøbler blir enda bedre med behagelige og lekre hageputer. For at du skal kunne nyte fullt ut på din uteplass behøver du å kunne sitte bekvemt og ha det ordentlig hyggelig rundt omkring deg. Men stolputene behøver litt omsorg nå og da for å holde seg rene og fine lenge. Derfor er det en god idé å oppbevare putene i en puteboks eller putekasse. Samtlige sitteputer fra Trademax har god kvalitet og holdbarhet. Imidlertid kan fuktige regnperioder og tørre varmebølger likevel slite på dem. I en vanntett puteboks beskyttet fra solen oppbevares de alltid trygt og sikkert. Dessuten har du putene i nærheten når det er å på tide å ta dem fram.

Vi har flere putebokser tilpasset til puter å velge mellom. Velg etter hvor mange og store dine puter er, samt hvilken stil og farge du foretrekker. Tre, kunstrotting eller plast – det er helt opp til deg!