Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på hele kjøpet ditt!*

Tid igjen:

*Gjelder på kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Grilltrekk

30 stk produkter
Viser 24 av 30 produkter
12

Om du er den som griller året rundt, er et grilltrekk noe du må ha til grillen din. Uansett om grillen din står ute eller ikke, skal du alltid beskytte den. På den måten forlenger du grillen din sin levetid og du kommer til å kunne grille året rundt. Hos oss på Trademax finner du forskjellige modeller på grilltrekk sånn at du enkelt kan finne et beskyttelsestrekk som passer grillen din.

Vanlige spørsmål og svar

  • Hvilken grilltrekk finnes det?

    Vil du med sikkerhet vite at grilltrekket ditt passer er det best å kjøpe et trekk som er tilpasset etter den modellen av grill du har. Men så klart tilbyr Trademax også grilltrekk som passer forskjellige griller. Vi har grilltrekk som passer om du har en stor grill, men også for de som har mindre griller. Uansett hvilken type av grill du har, finner du et trekk til grillen din hos oss.
  • Hva skal jeg tenke på når jeg velger et grilltrekk?

    Først og fremst trenger du å velge et grilltrekk som passer grillen din. Du må også sørge for at du velger et stoff som puster godt, for det kan være fare for at du fanger opp fuktighet som kan forårsake rust. Du må også sørge for at trekket er vanntett, slik at det ikke kommer regn eller snø gjennom stoffet. Hos Trademax finner du grilltrekk i forskjellige materialer som tåler alle typer værforhold.
  • Hvorfor trenger jeg et grilltrekk?

    Har du en grill som står ute er det alltid bra å kjøpe en beskyttelse til grillen din. Med hjelp av et grilltrekk beskytter du grillen din mot alle mulige værforhold. Med andre ord så hjelper et trekk grillen din å holde lengre, samtidig som den alltid kommer til å se helt ny ut. Selv om grillen din er inne i løpet av vinteren, er det viktig å ha en beskyttelse, så minimerer du risikoen for at den blir ripete hvis noen eller noe støter på den.