Hopp over overskriften og gå videre.

Akkurat nå: FRI FRAKT på alt!*

Tid igjen:  

*Gjelder ved kjøp over 6000,– for postnr. 0001-7999

Overtrekk hagemøbler

186 stk produkter
Viser 24 av 186 produkter
1
...
8

Har du investert i vakre utemøbler til hagen eller terrassen din? Da er det viktig å beskytte dem mot vær og vind slik at de holder seg fine i lang tid framover. Hos Trademax finner du et bredt utvalg av trekk og møbelbeskyttelse for utemøbler i ulike størrelser og materialer. Med riktig beskyttelse kan du forhindre skader som skyldes regn, snø, sol og smuss. I tillegg kan du forlenge levetiden til utemøblene dine og spare penger på lang sikt ved å unngå å måtte kjøpe nye møbler hver sesong. La oss på Trademax hjelpe deg med å finne den perfekte beskyttelsen for hagemøblene dine!

Hvilke materialer er trekk for utemøbler laget av?

Trekk for hagemøbler på Trademax er laget av høykvalitets og slitesterkt materiale som beskytter møblene dine mot vær og vind. De vanligste materialene er polyester og PVC, som er vanntette og UV-resistente.

Kan jeg vaske trekket for utemøbler?

Ja, trekk for utemøbler kan vaskes for hånd eller i vaskemaskin. Sørg for å følge vaskeanvisningen som følger med beskyttelsen for å unngå å skade materialet.

Hvordan oppbevarer jeg trekket for utemøbler når det ikke er i bruk?

Oppbevar trekket for hagemøbler på et tørt og rent sted når det ikke er i bruk. Sørg for at det er helt tørt før du legger det bort for å unngå mugg eller mugglukt.