Aintwood hagemøbler og utemøbler

Viser 209 prisverdt produkter
Kampanje
Sorter etter

Hva er Aintwood? Du er ikke den eneste som lurer. Som navnet antyder er det ikke tre, men det ser ut som det! Aintwood er det optimale materialet for deg som elsker tre, men som ikke nødvendigvis vil bruke halve ferien med å vedlikeholde og rengjøre utemøbler. Aintwood er laget av polystyren, men ser ut som malt tre, med en tydelig struktur. Er du på jakt etter Aintwood hagemøbler eller utemøbler skal du titte innom oss. Vi har grå, svarte og hvite hagemøbler i Aintwood, uansett om du vil kjøpe bord, stoler eller en komplett spisegruppe. 

Aintwood – det holdbare alternativet

Aintwood har blitt et populært materiale til hagemøbler og utemøbler, og det er slettes ikke så rart, synes vi. Materialet er nemlig både prisgunstig og vedlikeholdsfritt med en meget god holdbarhet. Dessuten er hagemøbler i Aintwood lette og dermed smidige å flytte rundt på samt oppbevare. Vi skandinaver foretrekker tradisjonelt gjerne utemøbler av tre, men det nordiske klimaet er ikke alltid så vennlig mot naturmaterialer. Med Aintwood får du utemøbler med et treutseende, som faktisk holder – lenge! Materialet er hardt, holdbart mot slag, UV-resistent og vannavvisende. Dette er utmerkede egenskaper for produksjon av utemøbler. Dessuten er polystyren 100% resirkulerbart og billig å produsere, som igjen holder prisene nede. 

Aintwood vedlikehold

En stol eller et bord i Aintwood krever svært lite vedlikehold og er lett å rengjøre med vann og såpe. Aintwood tåler temperaturer mellom +50°C og -25°C. Tenk på at du ikke bør plassere møbelet i en uventilert, innglasset hagestue der temperaturen kan overstige 50°C, da materialet kan deformeres. Sett aldri varme gjenstander direkte på bordet da det kan forårsake stygge merker. Hvis du søler noe, tørk av bordet med en gang – spesielt om det dreier seg om rødvin eller kaffe. Vi anbefaler glassunderlag. Dekk gjerne til utemøbelet med et møbeltrekk om den ikke brukes under en lengre tid, og under vinteren bør møblene oppbevares under tak på et svalt, mørkt sted. 

Filter
Sorter etter (Mest populære)
Varemerke
Serie
Bredde
Lengde
Høyde
Sitteplasser
Farge
Antall stoler
Antall personer
Form
Funksjon
Pris
Utseende
Forventet levering innen 10 hverdager
Kampanje